Irigyellek:-DDD.
Sunshine after the rain.
Irigyellek:-DDD.
Sunshine after the rain.
ma letudtam a guinness gyarat is...:)
megtudtam mi a kulonbseg a lager es az ale kozott...marmint a termelesben...azt eddig is tudtam, hogy az utobbi sokkal finomabb:)
Kacsa11
Úgy látom, biovaddohányméz a másik neve:-D.
Sunshine after the rain.
Nem hallottam róla, bár nagy méz-fan vagyok. A portugál eukaliptuszméz pl. nagyon jó a gyulladt torokra.
Sunshine after the rain.
Ettetek már selyemkórómézet? Most olvastam róla először. :D Állítólag hungaricum.
Vow, részletes személyes beszámolót várok:-D.
Sunshine after the rain.
ma latogattam meg a jameson gyarat dublinban (ez a regi gyar mar csak muzeumkent mukodik...a termeles corkba koltozott 1971ben)
a guinness gyar meg hatra van.
szoval némi sorert meg impit is elviselem:)
Kacsa11
Tényleg laza csákó vagy:-D. Szerintem, ha Kacsát szépen kérjük, biztos eljön. Már csak a sörök miatt is:-).
Sunshine after the rain.
Én hívom, dehát sztem neki ellenérzései vannak velem kapcsolatban. Én azokkal is igyekszem nyílt és barátságos lenni, akik utálnak, általában nagyon megkedvelnek, ha jobban megismernek. A netes dolgoknak van egy olyan hátulütője, hogy nem az ember teljes valósága tárulkozik fel előttünk, és ez rányomja a bélyegét a továbbiakra. Én teljesen laza vagyok etekintetben, szívesen adok az embereknek tiszta lapot, firkáljanak csak újat, erre szerintem nagy szükség van, ellenzem a skatulyázást, az ítélkezést és az ellenszenvet. Szükség van a toleranciára, hagyni kell, hogy a másik ember megmutathassa önmagát, esélyt kell neki adni, különben olyan nyomorult lesz, mint a terroristák.
Decemberben vagy januárban megejthetjük:-D. Hívod Herr Kacs-t is?:-D
Sunshine after the rain.
Leg,
én amondó vagyok, hogy menjünk el oda inni egy ilyen nehézbombázót! Most nem tudlak meghívni, örülök, ha az enyémre telik, de a társaság kedvéért. Nem kérek kifogást. :D
Van ott azért pár nehézbombázó sör, pl. Guillotine, Amber. Mondjuk elég belőlük négy üvegnyi is...
Sunshine after the rain.
"Mivel alkoholtartalma csupán 3,1% a sör rendkívül üdítő és kiváló szomjoltó a melegebb napokon."
Tévedés, az nem sör, hanem víz. :DD
"Díszdobozos sör
(6-féle üveges sör fadobozban) 4490Ft"
Na ez pl. nem rossz.
A hobbi-alkoholistáktól sokat lehet tanulni pénzbeosztást illetően: arra mindig van. :D
Hehe. Ha van zsé, akkor igen. Mióta vagy kacsaparodista?XD
Sunshine after the rain.
Leg,
kacsa szavaival élve "kurva rossz a hozzáállásod". :DDD A sörivás már önmagában jeles alkalom. lol
Imp,
Sajnos, nem borivásról van szó:-D. Nem olcsó a Belga, de itt minőségi dolgok vannak. A tulajdonos is kiváló ember. Szóval, ide nem mindennap jár az ember, hanem ha valami jeles alkalom van.
Sunshine after the rain.
Leg,
nyugodtan bízd rám a piszkos munkát, majd én megiszom helyetted a kéknyelűt...:D
Egyébként köszi a címet, relatív, mi az olcsó, tudom, kácsának miért olcsó, nekem nem tűnik valami kedvezőnek, hogy kb. 600-nál kezdődnek a sörök és csak felfelé mennek tovább az áraik. :D
Kedves Kacs,
Ez igazán cool, sőt mi több, rule:-D. Szívesen lennék e helyedben, de most én olyasmikkel foglalkozom, amiket más nem tudna helyettem elvégezni:-).
Sunshine after the rain.
köszönöm szépen a jó kívánságokat!:)
Kedves Legislator,
tegnap voltam Edinburgh-ban.
15-féle whisky-t kóstoltam meg...2 blended-et, de a többi single malt volt!...majd haggis-zal folytottam le őket:)
Kacsa11
A belgának mi a címe pontosan?
Köszönöm, az finom lesz:-D.
Sunshine after the rain.
:) Szia Leg, neked is küldök fénypostával.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |