Nemrég olvastam egy szerintem nagyon jó támában megírt szakdolgozatot. A futballhuliganizmust dolgozta fel és a hozzá kapcsolódó büntetőjogi rendelkezéseket. Külföldi (német, angol) kitekintéssel. Ebben a témában számtalan jogesetet, bírói döntést találsz abban biztos lehetsz.
Évfolyamdolgozat
- 1
- 2
Végül is egy eset is eset:-).
Sunshine after the rain.
Talán ettől szép téma. :) Bár tény, hogy a kérdező bőséges anyagot adó témára kért ötletet. Ha jól tudom, a rendszerváltoztatás óta eddig csak egy személyt ítéltek el alkotmányos rend elleni bűncselekmény miatt.
Kedves Legislator,
de még lehet!:)))
Kacsa11
Az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának nincs bírói gyakorlata.
Sunshine after the rain.
Én anno csődbüntettből írtam, ha jól emlékszem. Sok anyagot is találtam hozzá. Szerintem rengeteg téma van,amihez nyúlhatsz.
Iwikó
Kedves lilcsi,
én ugyan nem írnék büntetőjogból, de ha már mindenképpen e területről szeretnél választani, megfontolnám a büntetőjog és a környezetvédelem kapcsolódási pontjaival kapcsolatos kérdéseket, szerintem ez egy hálás témakör.
Nekem érdekes téma lenne még az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásával kapcsolatos kérdéskör is.
Kedves Fórumozók!
A tanácsotokat szeretném kérni. Büntetőjogból (különös rész) írok évfolyamdolgozatot. Szerintetek milyen témát érdemes választani,amiről találok is anyagot és érdekes is.
Előre is köszönök minden ötletet!
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02