A köpönyeg időjárás jelentései nem sokat érnek, de az időjárás.hu-n is jó időt mondtak. Csütörtökön jelentik be, hogy meg lesz e tartva a buli. Én pénteken Keszthelyen leszek vizet szokni :)
SPORT avagy Hajrá Magyarok!
"A Balaton-átúszás napján (július 25.) - jelen számítások szerint - 29 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete, napos idő várható, csapadéknak kicsi az esélye, 15-20 km/h-s ÉNy-i átlagszél lehet 50-55 km/h-s lökésekkel."
koponyeg.hu
én már pénteken Bogláron leszek, szokni kell a vizet:)
Én csak a nők miatt dohányzom:-D.
Sunshine after the rain.
Imp: ha kissé lejebb tekintesz akkor látni fogod mikor van (a héten szombaton). Persze időjárás közbeszólhat, de optimista vagyok. Sör lángos barackpálinka, tényleg ennyi elég (detsz lájf :)
nem dohányzunk, fúj bagó!
legyenek inkább a szép lányok:)
egy cigi:-D.
Sunshine after the rain.
Sör. Lángos. Balaton. Barackpálinka. Mi kell még?
Sunshine after the rain.
Mikor lesz átúszás? Az folyton elmarad. Hol nagy a szél, hol hideg a víz, hol rossz az idő...most még az hiányzik, hogy a Balaton elvizesedjen...megint lefújnák.
benne vagyok, de akkor együnk lángost is!
Akkor már ketten vagyunk. Ajánlatom: fórumos találkozó a Balatonban szombaton. Sör majd ha átértünk a túlpartra...:)
1 fő jelen!
Jön valaki átúszásra?
Mozogjunk! :)
Balaton-átúszás 2009.
Táv: 5200 m
Jelentkezés helye: Révfülöp, labdarúgópálya.
Ideje: 2009. július 25. 7.00-13.30
Kötelezõ orvosi vizsgálat: a jelentkezés helyszínén 2009. július 25. 7.00-13.30
Startolás: folyamatos (8.00-14.00 között)
A rajtolásról 5 másodpercenként fényképeket készítünk. Jegyezd meg az indulási idődet, ennek alapján tudod megkeresni magadat a fotobolond.hu honlapon!
Nevezési díj: 3.900.- Ft.
Mozogjunk! :)
Balaton-átúszás 2009.
Táv: 5200 m
Jelentkezés helye: Révfülöp, labdarúgópálya.
Ideje: 2009. július 25. 7.00-13.30
Kötelezõ orvosi vizsgálat: a jelentkezés helyszínén 2009. július 25. 7.00-13.30
Startolás: folyamatos (8.00-14.00 között)
A rajtolásról 5 másodpercenként fényképeket készítünk. Jegyezd meg az indulási idődet, ennek alapján tudod megkeresni magadat a fotobolond.hu honlapon!
Nevezési díj: 3.900.- Ft.
nyomtam egy laza 3órás bringát
nos, nem vagyok formában
OKé,
KAcsa, írtam ám a másik fórumra is, olvasd el! :)
Akkor legyen az, hogy inkább most ezt kihagynám (a fórumos találkozót), legközelebb elmegyek, de most nem aktuális...
Jó, persze, akkor úgy időzítem, hogy Neked is jó legyen. Erről majd úgyis beszélünk még.
Iwikó
Kedves Ildikóka82,
már nem sokáig, de egy darabig még biztosan...:)
holnap is szólhatsz, de ma foglalok asztalt, ha már ott vagyok, és akkor biztos, ami boztos 8 főre, és jogi fórum találkozó névre.
szerdán ugyan én nem leszek szabin, de szívesen csatlakozom egy futás erejéig munka után (kb. 19:00), de még foci előtt (20:30)...legalább bemelegítek egy kicsit a "harc" előtt:)
Kacsa11
jajjj Kacsa, ezt most meg fogom kapni egy darabig... :D
A csütörtök még nem biztos....holnap még lehet szólni, hogy igen vagy nem?
Szerdán szabin leszek úgyhogy megint elmehetünk futni, de most már tényleg FUTNI, ha valakinek van kedve csatlakozzon hozzám.
Iwikó
:-D
Sunshine after the rain.
Kedves Ildikóka82,
azért egyikünk futott egy fél kört:)))
Kacsa11
Közben leesett. Tárcsaféked van. :)
Bajusz,
délután én is tekerek egyet. Tényleg, akartam kérdezni, hogy milyen dugattyúval volt a gond? Teleszkópé? Vagy hol van ott dugattyú?
megcsináltam a bicajomat, délután irány surány, remélem jól elver majd az eső:)
A munkálkodás is kellő akadályozó tényező tud lenni, de ez teljesen érthető. :) Meg lehet találni a mindenkinek jó időpontokat, szervezés kérdése. Mondhatni, nem kevesen fórumozunk itt, a nagy számok törvényéből adódóan mindig lesz olyan időpont, ami nem jó egyszerre mindenkinek. De majd legfeljebb részletekre bontva találkozik mindenki mindenkivel. :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02