KAcsa, Te ezt feltételekhez kötnéd? Te tartod magad gálánsnak? XD ez jó...
Iwikó
KAcsa, Te ezt feltételekhez kötnéd? Te tartod magad gálánsnak? XD ez jó...
Iwikó
Ezt nem fogom tudni kiheverni. :D
Kedves Ildikóka82,
az attól függ, hogy hol, mikor és mire...:)))
Kedves Impossible,
nem vagy az esetem...bocs...tudom ez most fáj, de hidd el, idővel elmúlik:)))
Kedves bajussz,
pain-ball...:)))
Kacsa11
Ok, és Kácsa fizeti azokat a golyókat, amikkel eltalálom. :D
tegnap tudtam meg, hogy tesóm megy balatonkerülő körre
ejj
ja ha már sport
Kacsa, Imp, ti lesztek a csapatkapitányok, mehetünk paintballozni:)
Még jó, én vagyok a kedvence. lolz
Nem baj, mindenhez két ember kell. Kérdés hogy Kacsa vevő e rá(d). :)
Impiboy:-DDD
Sunshine after the rain.
Rexor,
talán baj? :D
azaz, sellő:)
kenuzni még sosem kenuztam, pedig szeretnék. holnaptől a tiszánál leszek, szerintem sort kerítek rá
Imp selyemfiú lettél, hogy mással akarod kitartatni magad? :)
Remélem engem is, de én akkor 2x annyiért iszom, mint Ildi. :D Nem kétszer annyit, hanem kétszer annyiért. Csak hogy eléggé kacsás legyen. :D
Kacsa remélem meghívsz :))
Iwikó
A Balcsiban jó csajok? Inkább a parton szoktak lenni (a vízben maximum sellőket szoktam látni... néhány sör után :) 4 csillag szerintem is elég gáz, ilyen helyre be nem teszem a lábam. Amikor kenuztam és hálózsákban aludtunk jóval több csillag volt felettünk.
Four seasons:-D.
Sunshine after the rain.
mi a baj a Balcsival? van benne egy csomó hal, meg jó csajok!
Kedves Ildikóka82,
így van, nem kell a Hyatt...ilyen szar helyekre nem járok...még hogy csak 4 csillag...fúj, ez gusztustalan:)))
four seasons!...minimum:)
Kedves Impossible,
a balcsi-ellenes osztagnak, az általad felsoroltak közül - ha jól tévedek - csak én vagyok tagja...:)
Kacsa11
zátom=zárom
Micsoda zátony:-D.
Sunshine after the rain.
Bárhol is lesz a szilveszter, nem zátom ki, hogy ott leszek:-D.
Sunshine after the rain.
Nem bántjuk szegény Kacsát, én birom. :)
Imp, nem ellened szól, rosszul fogalmaztam, ha esetleg a Balcsi nem jön össze, akkor szervezhetnénk Bp-re is. Én nem ellenzem Imp, ha elolvastad volna a korábbi beírásomat tudnád, hogy szívesen elmennék most is a Balcsira, csak se időm, se pénzem rá jelenleg nincs.
Rexor csak a kbs-es "támadás" miatt írtam, hogy mindenki. :)
Iwikó
Ildi, mi az, ami miatt ennyire ellenzed a Balatont? Most már ott tartok, hogy még én érzem magam kellemetlenül, amiért felajánlottam (pedig ez nem normális érzés).
Szerintem senki nem bántja Kacsát, de a szilveszter attól tartok kissé még messze van :)
Most mindenki szegény Kacsát bántja :)
Szerintem nem kell elmennie a Hyatt-ba, hogy jól érezze magát. :)
Szilveszterről annyit, hogy nem kell a Balcsira menni, elég lenne itt Budapesten is szervezni egy évbúcsúztató party-t, na majd alakul vagy úgysem lesz belőle semmi.
Iwikó
Vagy megkérjük őkacsaságát, hogy hívjon meg a Hyatt-be, úgyis itt van a Dunaparton, szép a kilátás, meg asszem 4 csillag, annyi már talán elég neki is. :D
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |