Kedves Élet,
Végrehajtási kifogást kell beterjeszteni az elsőfokú adóhatóságnál, és mellékelni a tartozást eltörlő határozatot.
Kedves Élet,
Végrehajtási kifogást kell beterjeszteni az elsőfokú adóhatóságnál, és mellékelni a tartozást eltörlő határozatot.
Szép napot Mindenkinek!
Ezúton szeretnék tanácsot kérni.
Volt egy APEH tartozásom,amit a 100 % rokkantságom, Lányom mozgáskorlátozottsága, kettőnk havi jövedelme 51 ezer Ft miatt egy év ingyenes jogi képviselő közreműködésével elengedték, 3 hónapja.
A végrehajtó nem törődve a fellebbezéssel, 9 hónapja havi 8 ezer Ft-ot von a 36 ezer Ft nyugdíjamból.
Már 3 hónapja határozat is született, és tudomásuk van róla, hogy az APEH elengedte a tartozást a súlyosan veszélyeztetett megélhetésünk miatt.
A végrehajtó ennek ellenére 2010. 09. 22-én a már eddig levont 55 ezer Ft mellé még 39 ezer 800 Ft-ot követel munkadíj gyanánt Maguknak, és továbbra is vonnak.
Ez le telik újabbat fognak küldeni?
Hova forduljak, hogy megállítsam ezt a jogtalanul letiltott összeget és visszakapjam a levont nekem járó pénz?????????
Kérem írják meg hova forduljak segítségért!!!
Tisztelettel, egy elkeseredett Anyuka és Lánya
Hehe, ez marhajó! :D Kiteszem üzenőfalra én is, hadd lássák. :D
forrás: iwiw.hu
"Nincs szárazbélyegzőm. Még nem vagyok ügyvéd és csak ritkán hordok talárt. A világ egyik legagyafúrtabb és leggusztustalanabb szakmai nyelvét beszélem és rajtam kívül ép eszű ember nem tudja mire gondolok, amikor azt mondom: clausula rebus sic stantibus. A családnevemet megelőzi a doktorságom és nem örülök, de még ma is összekeverem a Bíróságon Felperest az Alpesressel.
Büszkén gondolok a Főnökömre az igazságosra, az Ügyfelek megmentőjére, a tanult kollégákra, ügyészekre és bírákra. Szeretem az e-szignót, az Apeh honlapját, a rövid határidőket, a kiszámíthatatlan munkaidőt, a sorbanállást és az ajánlott cédulát. Itt élek a Földhivatal tövében. Pörlekedésben mi vagyunk a császárok és igenis 5 év intenzív szívás után mi akarunk még ebből minimálbérért legalább 3 évet! Ügyvédjelöltség, én így szeretlek!"
Egyetemista éveim alatt kora hajnalban, midőn a félálom enyhe leheletének (Colgate Herbal) fuvallata meglibbentette szunnyadó pilláim mélyre zárt világát, véget nem érő kusza mondatok kígyóztak fejemben, mint felfutó borostyán a házfalon.
Mindez talán a jogelmélet hatása (a kockázatok és mellékhatások tekintetében nem volt betegtájékoztató, vagy ha volt is, átaludtam).
Honnan szedsz te ilyen h*lyeségeket?:D
Honnan szedsz te ilyen h*lyeségeket?:D
Igazságügyi elmekórboncnok-asszisztens átképezhető-e windows-lomtáros segédmunkatárssá könyvtár szakon a raktárban, vagy különbözeti vizsgát kell tennie iktatóbélyegző-tinta utántöltő specializációból? Annyira utálom az ilyen kérdéseket. :D Jó ez a felsőoktatás. lol
Imp :)
Csodálom az energiátokat, és ezt a tettrekészséget. Ha nem sapkát hordanék, most megemelném a kalapom. :)
Szia Ameera! Azt megköszönném. :)
malnus25@citromail.hu az e-mail címem.
Akiérdekel-nek pedig tudok küldeni egy négyéves mintatantervet (az öt éves helyett) ami igazságügyi fősulit végzetteknek készült.
LG én negyedéves leszek most a jogon Pécsen, azt a fősulit végeztem el mint te, ha kell esetleg info erről akkor -> amira1027@gmail.com ...
Üdv.
Amira
"Önmagát aligha idézi az ember."
Leg, ezt Impinél sosem lehet tudni... :D
Csipke
Nincs mit. :)
Igen, megkaptam, válaszoltam is. Köszönöm a segítséget.
Csipke
Kedves Csipke!
Köszönöm a forrást. Mondjuk kitette az idézőjelet. Önmagát aligha idézi az ember.
P.S.: A forrásokról jut eszembe... Megkaptad a válaszmailemet?
Sunshine after the rain.
Leg,
Muhammad Alitól származik az Imp. által nem pontosan idézett idézet. :) (Ejnye Imp., hol marad a precízitás :))
Az egész itt:
"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik."
Csipke
Az nem baj, ha van.
Sunshine after the rain.
Innen, már csak egy hajszál a küldetéstudat!
Nekem tetszett, bárki is a szerző, de szerintem Imp az.
Sunshine after the rain.
...és ez mind Te vagy?
"A lehetetlen nem tény, hanem vélemény, nem kinyilvánítás, hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik."
Attól, hogy valaki nem IM, még lehet possible, vagy akár impossible is:-D.
Sunshine after the rain.
Akkor Te is megfeleltél, tehát már akkor nem Im.... hanem "Possible"... ma már az "Im" csak az álszerénység.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |