nem, te állsz közel a 3o-hoz én a 20-hoz:P
Romantikus film:Return to me
You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.
nem, te állsz közel a 3o-hoz én a 20-hoz:P
Romantikus film:Return to me
You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.
Én nem állok közel a 30-hoz, 25 vagyok, az nem áll közel, az épp félút!
Depici vagy!!! :D
Majd meglátod, milyen érzés, ha 26 leszel:-).
Sunshine after the rain.
Nem tudom, ki Lost rajongó és követi az eseményeket de sztem az 5.évad tökgagyi:(
Ott vannak a szigeten,aztán mégsem..aztán aki megmenekült az már visszamenne..ilyenkor úgy felpofoznám a forgatókönyvírót:)))
"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."
Ja mint a Dallas 100 darab része, amit Bobbie csak álmodott...na akkor hagytam a francba az egészet.:D
Leg,
neis mondd! Nem akarok mégöregebb lenni! Igaz, hogy a ráncok csak karakteresebbé teszik az arcomat, és mégvonzóbb lesz a megjelenésem, de ennek ára van: nagyobb kínálatból nehezebb szemezgetni. lol
Ugye, kérem, ez a nagy fiatalságkultusz.
Sunshine after the rain.
lemar-adt:-) egy lol.
Sunshine after the rain.
Leg,
ne akarj megöregedni, az megy magától.
ma láttam a pánikszoba c. filmet
5-ből 3-ast kap
bajussz,
Azt én is láttam, sztem jó film.Bár én nem tudnék ekkora házban élni.
"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."
Szerintem pedig a Lost elég komolyan összerakott sorozat, egyik legjobb mostanság, minden mindennel összefügg és ez nem Barátok közt ahol kihagyhatsz részeket :)
Iwikó
Kedves Ildikó!
Nem nézek Barátok Közt-öt nekem sosem volt hiteles az a sorozat.
Nekem sokáig a kedvencem volt a Lost és nagyon szerettem is. ha arra céloztál,hogy nem értettem a bonyolult logikai szálakat vagy az idővel vagy a fekete füsttel való manipulációt , akkor nem erről van szó.
Sajnáltam, hogy néhány karakter elkorcsosult( bár 3. évad végi szakállas alkesz Jacket bírom) és vannak logikai bakik is.
Mondjuk azt nem értettem ha Ben képes volt 3 év alatt visszajutni a Szigetre... sőt... az összes túlélő képes volt visszajutni a Szigetre, akkor pont Charles Widmore, a Föld egyik legbefolyásosabb ember ne tudna? Ettől függetlenül nézem tovább:)))
Persze nem arra céloztam, hogy Te azt nézed...
Számomra is van pár logikai bukfenc a dologban, de van egy érzésem, hogy a végén kapunk rá választ (csak hol van az még ohhh...állítólag még 2 évad pfff)
Iwikó
na én a lostból láttam az 1. részt, meg egyet pár hónapja, azóta se gondolom úgy, hogy jó sorozat lenne.
valami dzsungelben volt egy ház, amit lőttek, kijött egy csávó, meg egy csaj, akit lelőttek a gonoszok, közben benn elbarikádozták magukat. a jó csávó kiabált valami csajnak, aki benn volt, aztán beszaladt, de rá nem lőttek, vagy nem találták el.
na nem tudom ezt leírni, gagyi volt
bajussz,
kinek mi jön be...de így nem lehet nézni ezt a sorozatot, hogy csak megnézek belőle párat, sajnos ez az amit végig kell nézni (szerintem egyáltalán nem gagyi).
Iwikó
Egyetértek.Lost-ot tényleg akkor lehet kritizálni ha folyamatosan nézed, részek kihagyása nélkül.Ez nem valami selejtes akciósorozat.:)
Sokáig gondolkoztam, ki lehet a Jacob is pl:Aeron felnőttkori énje..tudjafene..
igazatok van.
van benne egy dagi srác, ő a kedvencem:)
Hurley..:D
Jaja :D Hurley, a legjobb arc, mindig benyög egy jó poént :)
Vivi, a Jacob-on már én is sokat gondolkodtam, gondolom ő az, aki állandóan Jack apjának az alakjában jelenik meg...az is elég furcsa, hogy még mindig nem tisztázódott, hogy ki a "gonosz és ki a jó" :) Nagyon belekevertek most ezzel az időutazásos dologgal, kíváncsi vagyok mit kanyarintanak ki a végén az egészből!
A 24-et szeretitek? Elég jó kis sorozat szerintem.
Iwikó
A Lost egy iszonyatosan idegesítő, agyleépítő baromság, aminek semmi értelme sincs. Csak az érdekelne belőle, hogy mikor lesz már vége, és rejtse meg végre valamelyik elmeháborodott a fejtvényt, ne szarozzanak már tovább. Ezért hagytam az egészet a francba, csak a ködösítés megy, nem derül ki semmi, csak húzzák az ember agyát a végtelenségig, ami egy idő után unalmas és bosszantó. Tudjátok egyáltalán, miben áll a sziget lényege? 200 vagy hány rész után is csak sejtegetni lehet valamit...ez azoknak való, akik szerették Esmeraldát, és gyűjtöttek a szemműtétére. :DDD
nem szeretem az olyan sorozatokat, mint a prisonbreak, lost, 24, heroes stb...
ezek gyakorlatilag 2 órás filmek szétnyújtva mint a rétes tészta, és aztán feldarabolva...
különösen antipatikus, hogy nem hagyhatsz ki részeket, mert akkor nem érted...nem mintha a lost-nak egyébként lenne értelme.
és nincs új a nap alatt: a Twin Peaks egy az egyben ugyanez volt...bár azt szerettem, mert jó volt a hangulata...
azért mégis szerencse, hogy kimentek a divatból...
az olyan típusú sorozatok - amik egyébként mostanában inkább divatosak -, ahol mindegyik epizód megáll önállóan sokkal szimpibbek:
CSI, Shark, House MD stb...
Kacsa11
Kacsa,
na most nézd meg, MOST!!!
Mennyire egybevág a véleményünk! :D
Hihhhetetlen!
És mi a helyzet a Cobra11-el (NÉMET :D ) ?
Gondolom, mondanom sem kell, hogy az tetszett.
Imp
érdekes következtetés az Esmeralda :D De maradj meg ebben a kis hitetben, Neked így biztos könnyebb...
Iwikó
Ildi,
ha nem tetszik a kis hitem, cáfold meg. Ha pedig nem tudod megcáfolni, ne minősíts, és ne szójjá be. :D
Kedves Impossible,
a Cobra 11 annyira gagyi, hogy nem bírom végig nézni...
amikor a vadiúj VW Pheatont üldözése közben baleset éri - és ennek következtében minden látható ok nélkül felszáll, mintha szárnyai lennének, pedig csak a kellékes tett oda egy félrámpát - csodával határos módon 10 éves Opel Omega lesz belőle ügyetlenül maszkírozva...NA AKKOR adtam fel.:)))
Kacsa11
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |