Sziasztok!
Amennyiben lehetséges, úgy szeretnék én is hozzáférést kapni a szakvizsga.bunteto@gmail.com-hoz.
Előre is köszönöm!
Balázs
Sziasztok!
Amennyiben lehetséges, úgy szeretnék én is hozzáférést kapni a szakvizsga.bunteto@gmail.com-hoz.
Előre is köszönöm!
Balázs
Szakvizsga felkészítő könyv eladó:
Büntetőjog II. Különös rész - Patrocinium Kiadó, 2016.: 2500,- Ft
A könyv nagy része kihúzásmentes.
Érdeklődni a chavamazal@gmail.com címen lehet, fotókat küldök a könyvről.
Sziasztok!
Megosztanám én is a kérdéseimet:
Anyagi jog:
Büntethetőség kizáró és megszüntető okok felsorolása
Különbség a büntethetőséget és büntetendőseget kizáró okok között
Lopás tényállása szó szerint csak az alapeset
Zsebtolvajlas mit jelent itt kifejezetten a testi őrizet kifejezésre volt kiváncsi a cenzor
Jogtalan elsajátítása tényállása
Lehet e lopás elkövetési tárgya olyan dolog ami senkinek nem áll a tulajdonában
Elvételnél mit jelent hogy ketmozzanatú cselekmény
Eljarasjog:
Sértett, maganfel, maganvadlo, potmaganvadlo fogalma
előkészítő ülés és előkészítő eljárás különbsége, majd az előkészítő ülést taglaltuk részletesen ( főként h beismerés ellenére dönthet e a bíró tárgyalás tartása mellett)
Személyi szabadságot érintő kenyszerintezkedesek felsorolasa
Bv: mit tanacsolnek az elítéltnek, mit tegyen ha nem akarja megkezdeni a szabadsagvesztes letöltését ( kérdezzem meg kapott e behívót, kérjek halasztást, halasztást kitől kell kérni, van e a döntés ellen jogorvoslat, melyik bíróság milyen ülésen dönt rola ehhez hasonló gyakorlati kerdesek)
Nagyon az alapokat kerdeztek, aki a hatalyt nem tudta is közepest kapott, egy rossz szót nem lehet a bizottságra szólni (két ügyész és egy nyugalmazott bíró volt)
Viszont akinek az irasbelije nem sikerült, nem engedték javítani, rögtön elégtelent kapott.
Sziasztok!
5-5-5 vizsga után postaköltség ellenében szívesen elküldöm a kinyomtatott jogszabályokat és az összes kapcsolódó anyagot (pár AB határozat hiányzik be-ből) annak, aki ebből tanulna. Színessel kihúzott doksik. Én ezekből és a Btk. Kommentárból tanultam, de azt könyvtárból kölcsönöztem. Be-ből Vaskuti tanár úr oldaláról nyomtattam ki egy indokolast, az is hasznos volt. Ha érdekel valakit, itt jelezzétek: evico84@gmail.com
Megosztom a kérdéseket is (ami még eszembe jut):
Anyagi jog: társas bűnelkövetési formák, üzletszerűség, halmazati büntetés, rablás
Eljárásjog: kötelező védői részvétel, előkészítő ülés jogorvoslattal, felülvizsgálati okok
Bv.: szabadságvesztés félbeszakítása, rendkívüli eltávozás, szabálysértési eljárásban résztvevők, szabs. kényszerintézkedések, rendbírság összege
Sziasztok!
Amennyiben lehetséges, szeretnék hozzáférést kapni a szakvizsga.bunteto@gmail.com-hoz.
E-mail címem: drcsuporcsenge@gmail.com
Előre is köszönöm a lehetőséget!
Szép Napot Mindenkinek!
Csenge
Sziasztok!
Ha lehetséges, szeretnék hozzáférést kapni a szakvizsga.bunteto@gmail.com-hoz.
E-mail címem: czifra84@gmail.com
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Sanyi
Sziasztok!
E-mail címem: banubalazs2@gmail.com
Előre is köszi.
Balázs
az igazságügyminisztériumban :DDD
Kedves Fórumozók!
Szeretném a segítségeteket kérni, abban,hogy tudja e valaki, aki büntetés-végrehajtásból tesz írásbeli vizsgát,hogy hol érhető el hozzá iratminta.
Köszönettel: Pétery Nóra
Kedves Fórumozók!
El szeretném adni az alábbi büntetőjogi szakvizsga felkészítő könyveket:
Büntetőjog I. - általános rész (Patrocinium Kiadó, 3. átdolgozott kiadás, 2019) 2.500,- Ft
Büntetőjog II. - különös rész (Patrocinium Kiadó, 2. átdolgozott kiadás, 2019) 3000,- Ft
Büntetés-végrehajtási jog (Patrocinium Kiadó, 2. átdolgozott kiadás, 2017) 2.000 Ft
A három könyv egyben 6000,- Ft.
A könyvek jó állapotban vannak.
Érdeklődni e-mailben az eszternem@gmail.com címen lehet.
Sikeres felkészülést!
Eszter
Sziasztok!
Eladóvá váltak az alábbi könyveim:
Büntetőjog I. - általános rész (Patrocinium Kiadó, 2. átdolgozott kiadás) 2.000 Ft
Büntetés-végrehajtási jog (Patrocinium Kiadó, 2. átdolgozott kiadás) 2.000 Ft
A könyvek kiváló állapotban vannak, nincsenek bennük kihúzások.
Érdeklődni e-mailben a petra.a.88@freemail.hu címen lehet.
Üdvözlettel:
Petra
Ma voltam büntetőből, sajnos nem sikerült.
Most is azon lovagoltak, hogy "láttam-e bv bíró határozatot ?" az előző vizsgán is "láttam-e vádiratot ?" Honnan a ....... láttam volna amikor a közigazgatásban dolgozom és egy másik osztály iratait se kukkolhatom, nem hogy egy ügyészit, bíróit ????!! Ott van a dossziémban hogy hol dolgozom, soha a büdös életben nem volt kapcsolatom a büntetővel. Ez az egész követelményrendszer irreális, teljesíthetetlen, sajna aki nem jut hozzá a szükséges dokumentumokhoz az megszívja, az ügyvéd ha nem barát nem érdekelt hogy bárkit is felkészítsen, az ügyészségi és bírósági fogalmazókon kívül ezekre a vizsgákra nem lehet teljesen és megnyugtatóan elmenni.
Több mint 200 km-t utaztam azért hogy közöljék hogy nem vizsgázhatom. Ja és kb öt hetet tanultam otthon reggel 8-18-ig CSAK a b-re, mielőtt lehülyézne valaki.
Büntetőjog felkészítő könyvek eladók. Nem foglalkozom büntetővel, ezért nekem mind hasznos volt.
(kézirat lezárva: 2019. január 15.): 2500,- Ft
(Részben ceruzával aláhúzva, elvétve egyes kifejezések kiemelővel kihúzva)
(kézirat lezárva: 2019. augusztus 1.) 2900,- Ft
(egy hétig használtam a könyvet, részben ceruzával kihúzva, elvétve szövegkiemelővel kihúzva)
Nagy része ceruzával, szövegkiemelővel aláhúzott.
Érdeklődni a chavamazal@gmail.com címen lehet, fotókat küldök a könyvekről.
Szállítás Foxposton keresztül.
Sziasztok!
E-mail címem: kocsistundeiren@gmail.com
Előre is köszi.
Tünde
Sziasztok!
E-mail címem: cintia04.cv@gmail.com
Előre is köszi.
Cintia
Sziasztok!
Szeretnék én is hozzáférést (cím és aktuális jelszó) kérni a szakvizsga.bunteto@gmail.com címhez az alábbi címre:
Segítségeteket előre is köszönöm!
Szeretnék hozzáférést kérni a korlátolt agyatokhoz. :D
Sziasztok!
Szeretnék én is hozzáférést kérni a jegyzethez.
E-mail címem:
horvath.eszter5@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv, Eszter
Sziasztok!!
Hozzáférést szeretnék én is kérni a szakvizsga.bunteto@gmail.com címhez az alábbi címre:
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Én is szeretnék hozzáférést (pontos cím és aktuális jelszó) kérni a szakvizsga.bunteto@gmail.com címhez az alábbi címre:
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
Kérlek adjatok hozzáférést ehhez a gmail-es címhez és összedobok egy ingyenes honlapot + felhőt (informatikából érettségiztem) és végre megszűnik ez az anomália.
friebal@gmail.com-ra várom az adatokat.
Mivel pár perce regeltem ide, még nem vagyok képben:
A többi részből is ilyen hasonló a helyzet? (kidolgozott jegyzetek vannak, csak kissé nehezen fellelhetőek) Ha igen, kérlek írjatok, megoldom ezt egyszer s mindenkorra.
Üdvözlettel,
Balázs
szerintem kellene cisnálni egy oldalt, pl. www.jelszoaszakvizsgahozamitunalomigkerdezgetmindenkiallandoan.hu címen, és le lenne tudva a probléma. Vagy csak a jogászok ennyire hülyék? :D
Sziasztok!
Szeretném elkérni közös e-mail cím hozzáférését (pontos e-mail cím és jelszó).
Előre is nagyon köszi! :)
Sziasztok!
Szeretném elkérni közös e-mail cím hozzáférését (pontos e-mail cím és jelszó).
Előre is nagyon köszi! :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |