Ok, köszi szépen Naina, csak ehhez a skypeos dologhoz nem tudom, h hol találnék tanárt, ez a gond.
Zéróvizsga nyelvvizsga nélkül?
ferilaki,
szerintem ne mélázz ezen, hanem fogd magad és állj neki a tanár kiválasztásának. Ha neked jó a skypos oktatás, akkor válaszd azt. A napok gyorsan elszállnak és azon kapod magad,hogy még mindig a kifogásaid rabja vagy és nem cselekszel!
Egyrészt telefonon egyeztettek, de ha ennyire jól érzed magad a 4 fal között manapság már számtalan tanár ad órákat online, a skype-on keresztul pl :)
Egyetértek.
Sunshine after the rain.
hehe! Ez tényleg nagyon így van!
Baromi nehéz kiszúrni egy-egy jó embert, aki képes a nagy feladatra, miszerint átadja szépen a tudást..
Meg az angoltanárok is.
Sunshine after the rain.
mellesleg én is ebben hiszek. Bár van úgy sokszor, hogy nagy marhaságokat mondanak az ismerősök is.
Szerintem ilyenkor a legbiztosabb, ha ismerősök ajánlanak különtanárt. Ha máskor nem, gimiben biztos voltak osztálytársak, akik jártak valahova, és sikeresen nyelvvizsgáztak.
vegyél elő egy kis könyvet és tanulj meg belőle :D
Vagy kérd ki házhoz a tanárt. Sok pénzedbe fog kerülni, de nem kell buszoznod :-) Vagy skype-on is tanítanak már sokan. Én is most keresek
majoiroslakik
köszi, megnézem, csak annyira sok magántanár adatbázis van, hogy nem tudom, melyik legyen.
A másik meg, hogy ok, a neten találok oktatót, de ugyanúgy el kell mennem hozzá.
Na, azért ne legyünk ennyire pesszimisták...
Aki keres az talál, pláne ha van egy megbízható nyelvtudása, ( vagy akár több is) akkor nem lehet gond!
Kedves Anna,
meg azzal együtt sem. :D
nekem is kéne egy jó angol tanár, ha valaki tud egyet, szóljon. Célom a nyvizsga megszerzése 1 éven belül. Nem fogok szívni egy kva nyelvviszga miatt.. Munkát sem fogok kapni, ha nincs meg a nyvizsgám és diplomám.
Akkor összejött. Grat.
Sunshine after the rain.
ferilakik, pont így neten keresztül tudod megtalálni a legkényelmesebb utat, nézelődj, elvégre így ki sem kell mozdulnod otthonról
Na, gyerekek, lassan el kell köszönnöm, holnap elutazom egy hétre.
A nyelv egy állandóan változó dolog. Mint a divat. És én vagyok a divatdiktátor. :D
"Meg egyébként is azt csinálok, amit akarok."
Ez annyira Impis. Te vagy Ödönke, akinek békát kell fogni.
Sunshine after the rain.
Majd megajándékozlak egy, 'A magyar helyesírás szabályai' címet viselő könyvvel.
Sunshine after the rain.
Miki,
a tanárúr kedvességből kis betűvel, és egyben; a szárnyall hosszú l-lel írandó, ezt továbbra is állítom; a nemis pedig egybe írandó, ezt is állítom. Az eddzőt pedig úgy írom, ahogyan nekem tetszik, mert költő vagyok, és a költői szabadság megengedi. Meg egyébként is az tcsinálok, amit akarok, és nem alkotmányellenes hülyének lenni, úgyhogy kuss! :D
köszi majoroslakik, de nem tudom mennyire jók ezek a magántanár adatbázisok, meg mennyire lehet kényelmes módját megtalálni így a tanulásnak.
nálam ez az egyik kulcs szempont, hogy ne legyen túl messze.
Szerintem a "zéróvizsga" a beugró, aztán vizsga1, vizsga2, és így tovább vizsga n-ig, kinek mikorra sikerül:-D.
Sunshine after the rain.
Mi az a "zéróvizsga"? Ott arról kell számot adni a delikvensnek, hogy egy nagy 0?:))
Jaj, a nemis.
Jaj, a szárnyall.
Jaj, tanárúr.
Jaj minden.
Sunshine after the rain.
Imp,
akkor jól emlékszek, hogy a "tanárúr eddzője nemis szárnyall"? :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02