Szia!
Juriste! Amikor én jártam oda(4 éve),akkor még őt is lehetett választani,persze hozzá kevesen mentek,mert köztudott h maximalista-mindent kipréselt az emberből!Sajnos az idők változnak...!Egyébként sok sikert kívánok majd a vizsgádhoz!!
SZTE joghallgatókat keresek
Másodikos vagyok, következő félévtől lesz gyakunk polgáriból és csak Telegdy Gergelyhez lehet felvenni.Nem tudom, hogy ő jó órákat tart-e?!?
Szóval a kötelmi rész még csak most jön...de akkor beszerzem feltétlen a könyvet, köszi!
Besenyei beugrók keresésével tovább próbálkozom...
Sziasztok!
Kár, hogy nincs eladó 2009-es kötelmi általános rész könyv...
Sunshine after the rain.
Sziasztok!
Juriste! Azok a bizonyos beugrók véleményem szerint az évfolyamon belül keringenek, próbáld meg így megszerezni őket-egyébként ha Papp Teklához jársz polgi jog gyakra nem lesz rá szükséged-tapasztalatból mondom!!!
Sziasztok!
Én meg megvenném Besenyei professzor 2009-es Kötelmi jog általános rész című tankönyvét.
Sunshine after the rain.
Helló!
Bessenyei beugró kérdésekre lenne szükségem!!!
EGyébként miért akarsz átjelentkezni?
Vannnak egy jópáran ankik elvégeznek 4-4,5 évet egy másik
"lájtosabb" egyetemen aztán átjelentkeznek ide. A régi helyen volt mondjuk egy 4-4,5-ös átlaguk itt lesz mondjuk 3-as. De a végén ott lesz hogy van egy 4-es szegedi diplomájuk.
Aztán kell a kerditátitel!
Előbb ki kell hogy derüljön hogy átvettek-e?
NEM
Szia!
És a kreditátviteli kérelmet az átvételi kérelemmel együtt kell benyújtani?
A kreditátviteli kérelmet a TANSZÉKRE kell leadni. Ott megnézik hogy a két tantárgy 75%-ban azonos-e? És ha igen megkapod a kerediteismerést.
A dékán általában elfogadja a tanszék "ajánlatát".
Az átlagot nézi a dékán,ugye?És neked sok tantárgyat átvettek?
Nyomtatványt kell kitöltein hogy mely tantárgyakból kérsz kreditátvitelt és azt az lletékes tanszéken benyújtani.
Le kell tölteni az átjelentkezési nyomtatványt az szte-ájtk honlapjáról és elküldeni a dékánnak. Ha átvettek megindula procedúra a kreditátvitellel.
Üdv palcsog!
Az átjelentkezésről érdekelne minden(hiszen neked vannak ilyen tapasztalataid),ill. hogy milyen plussz tantárgyak vannak.Harmadéves vagyok Győrben,és nem szeretnék sokat csúszni.
Előre is köszi a válaszodat!
Mire vagy kíváncsi? Előtte hova jártál? Én ez előtt DEbrecenbe "jártam". De aztán itt folytattam.
ÜDv!
Én Szegedre járok nappali jogra.
Infókra lenne szükségem.Olyanokat is keresek,akik ebbe az intézménybe jelentkeztek át!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02