Kedves Lajcsó!
Higgye el, próbáltam ügyvédet fogadni, de sajnos a költsége nem kevés és pillanatnyilag nem engedhetem meg magamnak (csak hogy átláthatóbb legyen az egyéni szociális problémám, másfél éve agyvelőgyulladást kaptam és bár 40 évnyi bejelentett munkaviszonnyal rendelkezem, nagyjából másfél millió forintom ment rá a kezelésemre, rehabilitációmra. Épp egy hónapja vagyok ismét munkaképes, ergo minden tartalékom úszott), bár mire másodfokra keveredik lehet helyre jövök anyagilag. Azt gondoltam amúgy, hogy a hangfelvétel miatt úgyis sima ügy, mert más bizonyítéka sem az ellenfelemnek, sem nekem nem volt. Épp ezért döbbentem le, amikor a bíró azt mondta, hogy nem veszi figyelembe, mert nem játszottam ott le, de ezt nem is nekem mondta, hanem a másik fél ügyvédjének. De én azóta hosszú órákat keresgéltem a neten és már mindent elolvastam a hangfelvétel felhasználásról, de ilyet, hogy az csak akkor válik a per tárgyává ha le is játsszák, ilyet sehol nem olvastam! Ezért tettem fel téma indító kérdésem, hogy van-e erre valami jogszabály vagy esetleg ez "csak" egy kialakult gyakorlat és csak azért nem találok róla semmit?