Hát elvileg ez előleg... De ha jól megnézem a majdnem a befizetett pénzemnél vagyok: 50 ezret kértek fordításra + 60 ezret szerződéskötésre.
Mit tegyek ha nem akarják kifizetni a teljes összeget? Folyamatosan azt próbálják magyarázni, hogy nem átverés mert ők legalább adnak előleget és ők foglalkoznak egyedül BAR-os emberekkel. Ok, de engem az zavar, hogy bűncselekményt követnek el.
Banki hitelek
3 milliúrdot kellene kifizetnie kamatmentesen? Milyen cég ez, meg ki kötelezi rá? Ez valami szélhámosság. Valszeg már nyomoznak utánuk és így akarják bizonyítani, hogy ők adnak kölcsönt.
viki19
„majdnem a befizetett pénzemnél vagyok”
örülj neki és futás.Vissza se nézz.
végrehajtó1!!
Sajnos ezek szerint ebből se lesz semmi!!! Ráadásul a megbízási szerződésünk 12. pontja ezt mondja: "Szerződő felek kijelentik, hogy jelen szerződés aláírásával kifejezetten lemondanak a megbízási szerződés tévedés, megtévesztés, kényszer jogcímén történő megtámadásának jogáról."
Amúgy ha valaki olvasni akar a cégről akkor itt megteheti:
Úgy gondolom, azért egy rendőrségi feljelentést megér.
A cég nem bank, csak valószínűleg független hitelközvetítő.
Amennyiben független közvetítő, úgy ahhoz engedélyek, ÁSZF, felelősségbiztosítás, pénzmosási szabályzat és eljárásrend, termékösszehasonlítási kötelezettség, felügyeleti díj fizetése, nyilvántartás vezetése stb. szükséges.
Ezek szerint: a cég bármely bank hitelét közvetítheti (ha van engedélye rá), de ő maga hitelt nem nyújthat??!!
Akkor itt nagy trutyi van...
Valószínűleg.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02