A hatóság felelőssége


adima28 # 2022.03.29. 11:36

T. fórumozók

Garázdaságért itéltek el tárgyalás mellőzésével. Tárgyalás tartását kértem, előkészület folytán találtam hat hamis tanuvallomást - köztük a rendőrökét - valamint kültéri kamerafelvételeket analizáltam (amiket a hatóság is megnézett már, ami alapján hozták a döntést). A kamerákon mindennek az ellenkezője látszik mint amit állítanak, totálisan igazolja az igazamat, sőt nem hogy nem én vagyok a garázda, hanem látszik, hogy engem megütnek rajta (az a személy, aki garázdaságért kihivta a rendőröket akkor). Szóval nem hogy nem én vagyok a bűnös, hanem találtam másik bűnöst, és a rengeteg hamis tanuvallomást. Mindezek tetejében a hatóság által kiadott felvételen megtaláltam egy részt, amin a rendőrség kivágott a felvételből szándékosan néhány másodpercet, hogy ne legyen látható, az erőszakos rendőri magatartásuk. Tökéletesen látható, hogy meghamisította a rendőrség a videót, a másodperc számláló átugrik, amikor engem erőszakkal bántalmaztak a rendőrök azalatt.

Kérdés: az ügyvédem szerint örüljek, ha felmentenek, de az, hogy én bebizonyitom mindezt, attól még

  1. őket nem vonják felelősségre semmiért (már), mert sok idő eltelt, és már lezárult a nyomozás is, tehát sem a hamis tanúk, sem a rendőrök, sem a garázda testi sértő, senki nem lesz felelősségrevonva, örüljek, ha magamat kimentem
  2. .és ha valóban mindenben igazam lesz, akkor mindezért senkit nem perelhetek be, és nem kérhetek kártérítést a meghurcoltatásomért sem semmiért.

Ez létezik?

Szakmai választ várnék, unatkozó fórumlátogatók kérem mellőzzenek.

Köszönöm