Biztosító követelése


gerbera317 # 2024.09.10. 20:27

@gulyasne
a biztosító perre vitte az ügyet” - Ez azt jelenti, hogy biztos a dolgában. Vagy még mindig blöfföl. Most jön az, hogy te biztos vagy-e abban, hogy pereskedni akarsz. Meg kell hozzá nézni jobban azt a fizetési meghagyást. Az ugyanis, hogy a követelés alapja 'valami tartalomszolgáltatás', arra enged következtetni, hogy éppen csak átolvastad a fizetési meghagyást. Ha abból tényleg nem derül ki, mi ez, még mindig bemehetsz a biztosítóhoz, és kikérheted a szerződést, amire alapozza a biztosító a követelését. Te is lehetsz biztos a dolgodban, de az otthoni fotelból ez nem fog menni. Ha ügyvédet bízol meg vele, ő sem fog a végére járni, hanem csak ír egy himihumi, általános jellegű ellenkérelmet elegáns, egysszám első személyben fogalmazva, aztán kéri a hetvenezrét azzal, hogy ő mindent megtett.
Járj a végére, és ha úgy látod, hogy tényleg aláírtál valamit, amit nem kellett volna, akkor egyezz meg a biztosítóval. Ha viszont, azt látod, hogy a biztosító nem fogja tudni bizonyítani az igazát, hanem csak blöfföl a keresetével is, akkor bízz meg egy ügyvédet, átadva neki azt, amit már beszereztél. Persze, mindenből tarts meg egy példányt magadnak arra az esetre, ha nem csinálna semmit, és az iratokat sem akarná visszaadni.

gulyasne52 # 2024.09.10. 20:47

Gerbera317 igen tartalom szoláltatàs Ilyet én nem kértem , az alkusz , aki intézte, azt mondja, hogy Ő ilyet be sem tud jelölni( évek óta Ő intézi még soha mem volt probléma) nekem csak az nem világos, hogy amikor felmondta a biztosítást nem jelezte neki a rendszer hogy nem járt le a szerződés. Az ász is tartalmazza hogy fel lehet mondani és a tartamszogáltatást kel megfizetni .a biztosító nem csak a tartamszolgáltatást akarja hanem egy év teljes biztosítási díjat