Egyjogász: ki lehetne bővíteni borbírói képzéssel is a dolgot, megfejelve borlovag próbával. Borlovag próba: ha valaki nem ismeri. Megfelelő módszerrel, különböző kéztartással kell kortolyni a borból. Ha hibázik a "jelölt", akkor büntetésből az egész pohár bort meg kell inni húzóra. Utána mégegyszer megmutatják, de a koncentrációs képesség egyre romlani fog :). Nekem sikerült, de nem elsőre...
társasági szakjogász záróvizsga
LOL!!! :D
Tényleg, szakjogászit csak egyetemek szervezhetnek?
Múltkor olvastam, hogy már szerveztek borjogi szakjogászit (nem vicc!), ennek mintájára megszervezném a sörjogi szakjogász és a pálinkajogi szakjogász képzést is:)
A végzettek meg kiírhatnák a névjegyükre, hogy "szakjogász", úgy hogy kb. ugyanannyira jogosítana, mint a többi szakjogászi, csak jobb hangulatban telne a képzés:)
Kedves Dr.Attika,
és szerinted a szakjogászképzéseket kik szervezik?
Kacsa11
Olvastam a csörtét Impivel. Van ilyen, hogy Társasági szakjogász záróvizsga? Záró vizsga az egyetemeken van tudomásom szerint.
Jön most májusbna/júniusban vki a PPKE-JÁK-on Társasági szakjogász záróvizsgára?
This is an impossible adventure:-).
Sunshine after the rain.
Leg,
akkor méggázabb, mint gondoltam. :D
adventure,
miről nincs fogalmam?
Vigyázz Imp, Adv a szakjogászijára készül...már nem kezdő...
Sunshine after the rain.
Fogalmad sincs "kedves" kicsi Imp..a destruktív hozzászólásaiddal meg kényeztess mást, remélem állást már találtál:)
Páros lábbal kellene kirúgni, ha tételekből akarsz tanulni, bakker!!! Miért tételt akarsz? Ott vannak a könyvek meg az előadások! A tételek hemzsegnek a hibától és túl rövidek is, magolni kell, és még úgy is kevés. Olvasd el a dolgokat könyvből, hallgasd meg az előadást, próbáld megérteni, ha már érted, sokkal könnyebb lesz fejben tartani a lényeget. Szöveget visszamondani minden majom tud, értékeld már többre magad egy félkegyelmű csimpáznál!
A Pázmányon másju végén záróvizsgázom, kidolgozott tételeket tud valaki?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02