Ismerjük a céget:-). Hátha egyszer eljön.
Sunshine after the rain.
Ismerjük a céget:-). Hátha egyszer eljön.
Sunshine after the rain.
Mindenképpen. :) Ez a nyár nagyon sűrű, de ennek ellenére is össze lehet hozni, nagyon szívesen részt vennék bármilyen formális vagy informális találkozón. :) Ha eljön az ősz, és beszorul az ember a négy fal közé, akkor pedig több idő birtokában tőlem akár hetente is találkozhatunk futás, bringa, foci, koncert, beszélgetés, sörözés, borozás, kártyaparti, jogeset-megoldás stb. ürügyén is. :D
Nils, én Veled bármikor nagyon szívesen találkoznék
:-D. Más kérdés, hogy a feladataim mit engednek meg. De majd megszervezzük. Tulajdonképpen nem nagyon van olyan más társaság, akikkel találkoznom kéne, így nincs akadályozó tényező erről a frontról. Legfeljebb a munkálkodás frontján lehetnek akadályok.
Sunshine after the rain.
A munkálkodás is kellő akadályozó tényező tud lenni, de ez teljesen érthető. :) Meg lehet találni a mindenkinek jó időpontokat, szervezés kérdése. Mondhatni, nem kevesen fórumozunk itt, a nagy számok törvényéből adódóan mindig lesz olyan időpont, ami nem jó egyszerre mindenkinek. De majd legfeljebb részletekre bontva találkozik mindenki mindenkivel. :)
megcsináltam a bicajomat, délután irány surány, remélem jól elver majd az eső:)
Bajusz,
délután én is tekerek egyet. Tényleg, akartam kérdezni, hogy milyen dugattyúval volt a gond? Teleszkópé? Vagy hol van ott dugattyú?
Közben leesett. Tárcsaféked van. :)
Kedves Ildikóka82,
azért egyikünk futott egy fél kört:)))
Kacsa11
:-D
Sunshine after the rain.
jajjj Kacsa, ezt most meg fogom kapni egy darabig... :D
A csütörtök még nem biztos....holnap még lehet szólni, hogy igen vagy nem?
Szerdán szabin leszek úgyhogy megint elmehetünk futni, de most már tényleg FUTNI, ha valakinek van kedve csatlakozzon hozzám.
Iwikó
Kedves Ildikóka82,
már nem sokáig, de egy darabig még biztosan...:)
holnap is szólhatsz, de ma foglalok asztalt, ha már ott vagyok, és akkor biztos, ami boztos 8 főre, és jogi fórum találkozó névre.
szerdán ugyan én nem leszek szabin, de szívesen csatlakozom egy futás erejéig munka után (kb. 19:00), de még foci előtt (20:30)...legalább bemelegítek egy kicsit a "harc" előtt:)
Kacsa11
OKé,
KAcsa, írtam ám a másik fórumra is, olvasd el! :)
Akkor legyen az, hogy inkább most ezt kihagynám (a fórumos találkozót), legközelebb elmegyek, de most nem aktuális...
Jó, persze, akkor úgy időzítem, hogy Neked is jó legyen. Erről majd úgyis beszélünk még.
Iwikó
nyomtam egy laza 3órás bringát
nos, nem vagyok formában
Mozogjunk! :)
Balaton-átúszás 2009.
Táv: 5200 m
Jelentkezés helye: Révfülöp, labdarúgópálya.
Ideje: 2009. július 25. 7.00-13.30
Kötelezõ orvosi vizsgálat: a jelentkezés helyszínén 2009. július 25. 7.00-13.30
Startolás: folyamatos (8.00-14.00 között)
A rajtolásról 5 másodpercenként fényképeket készítünk. Jegyezd meg az indulási idődet, ennek alapján tudod megkeresni magadat a fotobolond.hu honlapon!
Nevezési díj: 3.900.- Ft.
Mozogjunk! :)
Balaton-átúszás 2009.
Táv: 5200 m
Jelentkezés helye: Révfülöp, labdarúgópálya.
Ideje: 2009. július 25. 7.00-13.30
Kötelezõ orvosi vizsgálat: a jelentkezés helyszínén 2009. július 25. 7.00-13.30
Startolás: folyamatos (8.00-14.00 között)
A rajtolásról 5 másodpercenként fényképeket készítünk. Jegyezd meg az indulási idődet, ennek alapján tudod megkeresni magadat a fotobolond.hu honlapon!
Nevezési díj: 3.900.- Ft.
Jön valaki átúszásra?
1 fő jelen!
Akkor már ketten vagyunk. Ajánlatom: fórumos találkozó a Balatonban szombaton. Sör majd ha átértünk a túlpartra...:)
benne vagyok, de akkor együnk lángost is!
Mikor lesz átúszás? Az folyton elmarad. Hol nagy a szél, hol hideg a víz, hol rossz az idő...most még az hiányzik, hogy a Balaton elvizesedjen...megint lefújnák.
Sör. Lángos. Balaton. Barackpálinka. Mi kell még?
Sunshine after the rain.
egy cigi:-D.
Sunshine after the rain.
nem dohányzunk, fúj bagó!
legyenek inkább a szép lányok:)
Imp: ha kissé lejebb tekintesz akkor látni fogod mikor van (a héten szombaton). Persze időjárás közbeszólhat, de optimista vagyok. Sör lángos barackpálinka, tényleg ennyi elég (detsz lájf :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |