For God and Ulster
Legyen a zene mindenkié!
Sunshine after the rain.
Volt Irén nevű barátnőm is.
Sunshine after the rain.
Ha már szocializmus...
Impiboy, Kacs,
(Ájronik) mail ment srácok:-P.
Sunshine after the rain.
Köszi, Leg, kedves Tőled :)
én nem sajnálom
az a munkáltató, aki nem tud értékelni, jobban teszi, ha önmagát sajnálja :D
A kedves Kácsát értem rajta. A dolgot pedig őszintén sajnálom.
Sunshine after the rain.
Leg,
a nemzetközi irodák ködlovagja alatt kedves kácsát érted? :D Ez a név LOL. :D
Azt mondta, majd megadja az e-mail-címét, hogy elmeséljem, mi volt az interjún. Még nem adta meg, de közben ki is derült, hogy mivel az ügyvédnő máig nem jelentkezett, nem vettek fel. Azt mondta, hogy ha máig (szept. 23.) nem jelentkezik, az ezt fogja jelenteni. Legalább nem kell a fél fizetésemet locatio conductio-ra pazarolnom.
Nils: Én a tube-on ismertem meg őket, a Burn Baby Burn acoustic version a kedvencem tőlük.
Orangeman: Köszi, függetlenül attól, hogy a címéről mi a véleményem.
Sunshine after the rain.
"A szocializmus jó" Sok szeretettel Legislatornak
For God and Ulster
Hogy ne ismerném? :)
Megvan az összes albumuk. :)
Jó csapat, az tény.
Impiboy,
Lapot szerkesztek, aztán egy rakat cuccot kell egy holnapi tárgyalásra elolvasnom, szóval hajnalban forwardolom a nemzetközi irodák ködlovagjának a cuccodat, tesó:-9.
Sunshine after the rain.
Ah, tesó, te ismered az Ash-t? Szerintem zseniális ír csapat.
Sunshine after the rain.
Leg,
arra felhatalmazlak, hogy továbbítsd Kacsának azt a levelemet, amelyben leírtam, mi volt az interjún. Nem tudom, őt miért izgatja ennyire, de örülök neki, hogy érdekli. Szóval köszi, ha továbbítod, majd meghív egy sörre cserébe, amiért nem adta meg a mail-címét. :D
Kacsa azt mondta nekem a Margit híd budai hídfőjénél, hogy megadja az e-mail-címét, hogy elmeséljem neki, mi volt az állásinterjún. Igaz, azt nem mondta, mikor adja meg. Biztos ebben van a turpisság. :D
Most meg nem jön fórumra... jó, nekem nem heppem elmesélni. Hol a fenében van??? :D
Imp: nálam az XD=humoros, csak szeretek rövidíteni.
Sunshine after the rain.
:D Impi, ami késik, nem múlik. Lesz még "züllés" és "züllesztés" bőven, még meg is unod, hidd el!
Leg barátunkkal még nyáron összehoztunk egy találkozót. :)
Igen, olyan régen jártam errefelé, hogy a jelszavamat is elfelejtettem, de végül megoldódott a probléma.
ikszdé?
Impi, ez XD hozzászólás volt.
Sunshine after the rain.
Szia, Nils!
Akkor csak beugrott a jelszó:-D.
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02