Segítséget kérek!
Már nem tudom hova forduljak.Történetem Annyi, hogy férjem fizikai bántalmazásai miatt márciusban el kellett menekülnöm az otthonunkból.A férjem depresszióval, öngyilkos hajlammal, alkoholizmussal lett leszázalékolva.Egy 15 éves és egy 16 hónapos gyermekem van.Most albérletben élek, holott van 1 házunk 1 lakásunk földek autó és egyéb ingóságok. Én pár holmival jöttem el, ami éppen szükséges.Mióta elköltöztem, azóta is zaklat, fenyeget és félelemben tart.Már minden rosszat elkövetett ellenünk amit épp ésszel felfoni sem lehet.Az egészben az a legszomorúbb, hogy nem tudok hová fordulni segítségért. A bíróság annak hisz aki nagyobbat és hihetőbben hazudik. Ül az iratokon és nem tesz semmit. A rendőrségről elküldtek, hiszen azt mondták 30 napon belül kellett volna feljelentést tennem. Azt csinál velem amit akar nem tudnak semmit tenni csak akkor ha „vér” folyik. Nem az ő ügyük. A bíróságra tartozik, ahol nagyon ráérnek és nem csinálnak semmit. Az ügyvédem nem csinál semmit csak a pénzt húzza le folyamatosan.
Mindenki a bántalmazónak hisz engem meg sem hallgat senki. Mindenkit át tud vágni. Ő az „áldott jó” ember? én pedig a „rossz” nő.
Én ülök az albérletemben két gyerekkel holott van ingatlan és ingóság bőven, de az azé aki erősebb. És mindennek a tetejébe most karácsony előtt, télen 3 nap alatt majdnem sikerült az utcára tetetnie két gyermekünkkel. A kutyámmal sem tennék ilyet.
Jelenleg itt ülök a csomagjaimon és nem tudom mit tegyek és hova fordulhatnék tanácsért és segítségért.
Már ott tartok, hogy bármilyen fórumon képes lennék felvállalni az egészet, csak végre én is lennék meghallgatva és kapnék segítséget, biztonságot, nyugalmat.