Tisztelt Jogi Fórum!
Tanácsot szeretnék kérni.
Történetem: Gépkocsi mosásra beálltam egy futószalagos gépkocsi mosóba. Mosás közeben arra lettem figyelmes, hogy az előttem szintén mosásban résztvevő autó egyre közelebb kerül és világít a féklámpája, végül neki ment az autóm. Dudáltam, mire leállították a mosót. Én kiszálltam szemügyre vettem a balesetet, mikorra a kezelő személyzet megjelent és visszatessékeltek a kocsimba és elindították a gépet. Feljegyeztem az előttem lévő autó (károkozó) rendszámát. Az előttem haladó autó a mosás végeztével elhajtott. Az én autómon megsérült a lökhárító és a rendszám tábla az előttem lévő autó vonóhorgától. Az autómosó cég felvett az esetről egy jegyzőkönyvet, amiben a fékező vezetőt tették felelőssé a károkozásért mert nem tartotta be a mosó bejáratánál kifüggesztett használati utasítást. A MABISZ-on keresztül kiderítettem a károkozó biztosítóját. Felmérettem a kárt. A biztosító végül megtagadta a kártérítést azzal az indokkal, hogy a károkozó nem ismerte el a felelősségét. A károkozónak csak a rendszámát és a nevét ismerem. A biztosító személyiség védelem okán nem adja meg a károkozó elérhetőségi adatait. A rendőrségtől azt az információt kaptam, hogy mivel ez nem közúton történt, így ez nem hozzájuk tartozik. Jogi tanácsként a bíróságtól azt a tanácsot kaptam, hogy küldjek fizetési meghagyást de azt nem tudom megtenni mert nem ismerem a károkozó elérhetőségét.
Kérdésem az, hogy ebben az esetben mit tudok tenni?