Javaslatom: a biztosítási évforduló (biztosító váltás) az érintett születésnapja legyen. Egyszerűen megjegyezhető bárki számára. (ld. USA).
Változik a KGFB szabályozása
Bár logikus, de nálunk valószínüleg jó ideig még nem fogják bevezetni mert "ne majmoljuk a nyugatot"...
Anno a harmadik lámpa miatt büntethetett a rendőr, ma meg már általános minden autóban. (Ez is nyugatról jött...)
Szerintem már az sem logikus hogy csak évenként lehet váltani.A biztosító magán cég és nyilván azért vált valaki mert elégedetlen vele. Érthetetlen az időbeni váltás törvényi akadályozása Lásd: MÁV biztósító, illetve az "őnkéntes" nyugdíjpénztárak ahol a befizetők jelentős veszteséget szenvedtek és mindkét esetben lehetett tudni a gondokat de a "kötelezettség" miatt aki szeretett volna kilépni azt sem hagyták. Kevés olyan magán cég van akinek az egyébként rossz szolgáltatását kötelezően igénybe kellene venni.
websas
Kedves websas,
és a kgfb-d neked mit is szolgáltat pontosan???
hogyan bírsz vele elégedetlen lenni?
nekem évek óta csupán annyit szolgáltatott, hogy küldi a csekket...
egyébként csak megjegyzem, hogy a CASCO-t is általában évfordulókor lehet felmondani...
Kacsa11
kedves Kacsa1111!
Abban igazad van, hogy sokat nem, ilyesmire gondoltam:
normális elérhető ügyfélszolgálat, időben megküldi a nemzetközi zöldkártyát, végez e úgynevezett szivességi kárfelmérést, külföldi károkozóval szemben segít eljárni. Hírét veszed, hogy gond van velük (MÁV) és időben szeretnél váltani.
A casco egyszerü, nem fizeted be a csekket és ők mondják fel.
wesas
Kedves websas,
„A casco egyszerü, nem fizeted be a csekket és ők mondják fel.”
ha jól tévedek, akkor ez a kgfb-re is igaz:)))
Kacsa11
kedves Kacsa1111!
Jól tévedsz, csak visszatartják a kárigazolásodat és elveszíted a bónuszodat.
websas
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02