Engem a volt élettársa úgy megvert, hogy az arcom teljesen felismerhetetlen lett.Eltört az orrom, a szemem vérzett stb. A kórházban az orvos már eleve nyolc napon túl gyógyuló súlyos testi sértést állapított meg. Azután mentem a rendőrségre, ahol felvették a jegyzőkönyvet.Ez 2010.oktoberében történt. Most jutottunk el oda, hogy az ügyészség értesített a vádemelés tényéről.Az élettársam (183 cm, 107 kiló)arra hivetkozott, a rendőrségen, hogy én megtámadtam (155 cm, 54 kiló)és ő csak védekezett , 1 pofonnal "eltolt" magától. Mint kiderült, ő ügyvéddel jön a bíróságra, én viszont nem gondolom, hogy ügyvédet kellene fogadnom. Vagy mégis? A tanúvallomások egyértelműen állítják, hogy hallott és látták a segélykiáltásomat a könyörgésemet, hogy ne bántson, és azt, hogy a földön fekszem és ő rúgdos.Fényképek igazolják, hogy hogyan néztem ki.De a volt élettársam hihetetlen módon hazudik. Tudom, hogy nekem van igazam, de félek az ügyvédi " csűrcsavartól". Hogyan védekezzek?
Súlyos testi sértés ügyében kell bíróságra mennem.Én vagyok a sértett.Hogyan védekezhetek ügyvéd nélkül?