KBS!
Kicsi vagyok, meg szőke, meg minden, de azért tök hülye nem :)))) Szóval természetesen szerepel a bíróság által jóváhagyott megállapodásunkban, mert azt én írtam, és szerintem egyetlen épeszű ember nem hagyta volna, hogy egy olyan hitelt hagyjon valaki a házán, amiből ő egy fillért nem látott. Mert hogy felvettük közösen azt az összeget, viszont azt a volt férjem autóvásárlásra költötte az utolsó forintig, így számomra teljesen egyértelmű volt, hogy a költözésével együtt viszi a hitelét is. Persze azzal, hogy a bank átjegyezteti oda a jelzálog jogát, még nem vagyok sajnos 100%-ig biztonságban, mert a hitelszerződésben én vagyok az adóstárs. :S Egyébként mit értesz megfelelő határidő alatt? Január 12-én írtuk alá a megállapodást, március 7-ei dátummal kérte a hagyatéki eljárást lefolytató közjegyző a tulajdonjog-változás bejegyzését a földhivatalnál, március 27-én bontott bennünket jogerősen a bíróság. Az én olvasatomban legkésőbb április 8-áig el kellett volna ezt rendeznie. Manapság meg május 30-át írunk.