Tisztelt Ügyvédek, Fórumozók!
Segítség kellene, sürgősen. 2 és fél hónapja mentünk külön a volt párommal, majdnem tíz év után, van egy nyolc és fél éves kislányunk.
Az édesanyám és a volt párom most ellenem vannak. Az édesanyám megfenyegetett hogyha elhagyom elfogja venni tőlem a kislányomat. Hát ez sikerült. Miután külön mentünk, megegyeztünk szóban, hogy én fogom nevelni továbbiakban a kislányunkat. Az első havi gyermektartást el is utalta, ezután elengedtem a kislányt nyaralás címen vele. Másfél hét után felhívtam, hogy hol van a kislány és hogy miért nem hozza haza?! Elvitte az édesanyámhoz, azóta egyszer láttam, akkor az egy alkalommal is csak úgy hogy a rendőrséget kellett kihívnom, hogy haza tudjam hozni. Pechemre, a lányom az öcsémmel szeretett volna még játszani. De legalább készült jegyzőkönyv hogy milyen állapotban voltak; az édesanyám és a férje. Rengetegszer hívtam a volt páromat, hogy hozza el a kislányt, azt mondta hogy nem és nem is akarja. A kislányt is hívtam, sohasem veszik fel a telefont. Nem tudom mi lehet vele. Elindítottam a gyermekelhelyezési pert, voltam háromszor a gyámügyön. Nem tudom minek kell történnie, hogy a gyámügy végre megmozduljon. Itt van mindjárt szeptember, a kislánynak el kell kezdenie az iskolát is. A bíróságon, szinte biztos vagyok abban, hogy mocskoskodni fognak. Előre is köszönöm a segítségeteket!