Üdvözlöm!
Az egyik ismerősöm vett egy használt autót az élettársa nevére. Az elképzelés az volt hogy a nő nevén lesz az autó, de ő lesz az üzembentartó. Egyik nap mire hazaért,a nő hamisított egy adásvételit és egy üzembentartóit és magát íratta be üzembentartónak. Pár hónap múlva szét mentek, az úrnak feltétlenül szüksége lenne az autóra a munkája végzéséhez, de az élettársa azt mondta feljelenti autólopásért ha használja az autót. Az úr fel akarta jelenteni okirat hamisításért, de a rendőrségen azt mondták hogy nem tudnak tenni semmit,mivel az adásvételi is az ő nevére szólt,tehát gyakorlatilag nem áll fönt hamisítás.Az úr engem kért meg hogy próbáljam megtalálni a közösségi portálokon.Az egyik oldalon hagytam neki üzenetet. Hat hét után olvasta el, felhívott és elmondta a következőt:ő nem eladta,hanem kölcsön adta az autót valakinek és az a fiatalember eladta.Az én levelemből tudta meg hogy hol van az autó, nem akart feljelentést tenni,mert egy jó ismerősének a gyereke követte el,viszont eladná nekem. A kérdésem a következő:ha én most ezt az autót megveszem , milyen formában kerülhet hozzám ?
A forgalmi a nőnél van, a törzskönyv az ismerősömnél..
Nem hiszem hogy ha oda megyek az adásvételivel simán megkapom a kulcsot meg a forgalmit.......
A választ előre is köszönöm!