Miért ne lehetne?
Segítséget kérek!!!!!
Tisztelt Fórumozók!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e. Csak egy kérdésem lenne.
Valaki keresett minket a szomszédunknál telefonon egy telefonszámot meghagyva, hogy sűrgősen hívjuk vissza a saját érdekünkben!
Ez etikus így? Én nagyon sértőnek találom. Ilyet lehet tenni akárkinek, egy banknak vagy behajtó cégnek? Segítségüket előre is köszönöm!
Nem a rendőröket védem és nincs is rá szükségük, de a hagnemed olyan primitív ami nem erre az oldalra való... :-(
OFF
Nem tudom mi volt a celjuk este 10.00 -kor. De nem is erdekel. Hogy minositek-e. Igen. Miert ne?! Ez olyaan AVH-s stilusu, hangulatu ugy es eljaras , es miert ne minositenem ezek utan?!
Tenyszeruen engem az erdekel, kinek, hova, mit kell irni , hogy megmodja vegre valaki, ki , mikor es mit akar tolem.
A tobbi baratom nyoszorges, te a rendoroket veded, nyilvan nem veletlenul, en meg utalom oket az AVH-s modszereikert.
Ennyi
Mi alapján minősíted a munkájukat, ha azt sem tudod mi volt a céljuk?
Valószínűleg ha meg megmondják a lakónak, (amit egyébként nem tehetnek meg) hogy miért kerestek, akkor azért lennél kiakadva.
OFF
BTW. Nem bujkal senki!
Kulfoldon dolgozom, torvenyesen hagytam el Magyarisztant, torvenyesen tartozkodom kulfoldon, es torbenyesen is dolgozom.
Evvel szemben nem latom, hogy mi a torbenyes modja annak, hogy ugy tudjam meg, hogy ki akar velem beszelni es miert, hogy ne a hatar atlepesnel akarjon valaki 24/72 orara becsukni, mert en baratom nem vagyok bunozo, es nem szeretnem ha barki is akar csak egy percre is ugy banna velem, mint egy bunozovel.
Legyen az rendor, ugyesz, hataror , ugyved vagy barki.
Kerdes tehat, kit kell meg keresni, kinek kell irni, hova kell mennie es kinek , hogy valaki megmondja mit akart az a ket kopasz barom es a masik 2 majom, mert ezt ugye nem mondtak meg..
Holott a megkeresen rajta kellett hogy legyen! ( 1/2003. 4./(1) IM )
Nem ismerve az előéletedet, több verzió is szóba jöhet:
- Valami piti ügyben akartak meghallhatni ami egy másik kapitányságról érkezett megkeresésben volt.
- Komolyabb ügyben kerestek, esetleg más az elfogatód is ki van adva.
- Lehet, hogy küldenek majd idézést.
- Lehet hogy lekapcsolnak amikor nem is számítasz rá.
Mindegyikben az a közös, hogy meg fogod tudni miért kerestek. :-)
Ahogy korábban írták nem kell bujkálni ha nincs mitől félni.
Ez nem vicces gyerekek.
Irnek en valakinek, hogy Sanyi vagyok nem kerestek?
Na de kinek??!!!
Tisztelettel megkoszonom, ha valakinek lenne a temaval kapcsolatban epito jellegu ( ertsd e p i t o
tartalmu ) hozzaszolasa, ami esetleg segitheti a problema megoldasat.
Az se lenne baj, ha az eljaras joggal kapcsolatos ide vonatkozo es tartamu reszekbol indulnank ki, mintegy lexikalis tudasunk epulese vegett.
Orgy.
Lehet, hogy az amerika nagybácsi halálhírét hozták, aki után örökölhettél volna pár milla dollárt.
A megkeresés az amcsiktól jött. :-)))
Írjál az nyomozóügyészségnek hogy két rendőrnek látszó emberke zavargat.Vizsgálják ki miért.:)
Koszonom szepen a segitseget. Esetleg valaki segiteni is tud?
/ tanulsagos volt /
- > KBS
Szolgalati idoben irogatsz ilyen gusztustalan dolgokat, vagy amikor hazamesz az RKP - rol?
No comment.
:)))
Egyszerű: legközelebb ne tagadja le a bérlőd se a címedet, se a telefonszámodat. Akkor promtz megtudod, mit akarnak tőled.
OFF
Mondták már, hogy nagypofájú, pökhendi pöcs vagy?
ON
Tisztelt Forum,
Kerek szepen segitseget..
A tenyallas:
Tegnap este 10.00 kor megall 2 auto a haz elott. Az egyik egy kek - feher rendor auto villgoval, 2 egyenruhas rendorrel, a masik egy nem lampas "rendor auto", 2 fekete kommandos szeru maci ruhas rendorrel. Becsongetnek. Engem keresnek. Per ab ovo nem vagyok otthon.( fel eve ) Erre a 2 egyenruhas fakabat kerdezi a maciruhasokat:
- Nincs itthon?
- nincs e
- Akkor mi mentunk ( ninos auto el )
Marad a 2 maci ruhas kopasz. Erdeklodnek a haz berlojetol, hol vagyok? Kulfoldon. Adjon cimet. Nem tud. Adjon telefonszamot. Nem tud.
Berlo kerdezi:
- Miert keresik?
- csak egy papirt akarunk neki atadni. ( aha )
Berlo: - Oda adjam neki?
- nem az nem jo...
Erre a 2 maciruhas kopasz felirja a berlo osszes adatat, anyja neve 4 pld., miert van ott. stb.
Valami papir van a 2 pocs kezeben, sarkaban felirat.. megkereses.. de dugdossak, nem mutatjak.
Aztan huss, elment a ket kopasz ( barom ) ,- sorry ennyi kijar az ejszakai musorert ) is...
Csend.
Na most. kerdesem:
Hogyan lehet megtudni, ki, mit akar, miert, ki keres, miert keres. Mennyire?
THX
Orgy
Tomi reloaded.
A másik topikban meg azt írod, hogy van egy csomó tartozásod... Elég sok problémád lehet, miért nem fogadsz ügyvédet?
Örököltem egy nagyon rossz állapotú házat.Költeni nem tudok rá így a neten hirdettem,ingyenes oldalakon.Legalább is azt hittem.Az ingatlanbazárban hirdettem és a Wellimo S.r.o nevű cég küldött egy 13500 forintról szóló egyenlegértesítő E-mailt.Ez most nagyon váratlanul ért.Ez a cég foglalkozik azzal,hogy bizonyos időnként küldenek egy E-mail,hogy hányan nézték meg a hirdetést.Ennyi.Most viszont sem leiratkozni,sem szüneteltetni nem lehet a hirdetést.Az óra ketyeg és az összeg növekszik és nem tudom hogy meddig!Most nincs pénzem fizetni még ennyit sem és nem tudom hogy tudnék kimászni ebből a csapdából.Biztos hogy hibás vagyok mert nem olvastam el figyelmesen a kisbetűs részeket,de tényleg ez legális?Van valami módja annak,hogy ezt az összeget ne keljen nekem kifizetni?
Hát sajnos itt metál zenéről van szó és ott a 10 wattos kis kombók nem nagyon adják,akármilyen abszolút hallásod is van:) de azért köszi a választ...
A csendháborításról a jogszabály a helyi rendeletben megtalálható, mely nem csak éjszakára vonatkozik.
Anno én is játszottam zenekarban és a 10 W-os (!) kőkorszaki erősítőnk megfelelő volt mindenik hangszer kihallására - fül kell hozzá, na. Valamint legfőbb elhatározás nem HANGOSAN próbálni.
"Mona"
laikus hozzászóló
Jó estét!
Segítséget szeretnék kérni,csendháborítás ügyben már ha egyel talán van ilyen szabálysértés,mert hallottam már mindenfélét erről...Zenész vagyok.A zenekarral a belváros szélén próbálunk per pillanat és ma valaki kihívta ránk a rendőrséget,nem történt semmi különös,annyit mondtak,hogy vegyük lejjebb a hangerőt különben feljelentés lesz belőle(Sajnos nem tudjuk lejjebb venni mivel minden hangszert hallanunk kell).Ezek után abbahagytuk aznapra a zenélést.Érdeklődni szeretnék,hogy valóban feljelenthetnek e ezért minket és,hogy bizonyítják,hogy átléptünk valamilyen határt?Amennyiben feljelenthetnek mekkora bírságra számíthatunk???
Előre is köszönöm.
Robi
Köszönöm, ezt már igényelte,ez az egyetlen jövedelme. Anya rokkantsági nyugdíjával együtt is csak 60-70 ezer forintból élnek.
szia marika a bátyám rokkant és édesanyám dondozza gondozási segély amit esetleg pluszba kaphat nem nagy összeg igaz de a semminél jobb kb 23-24ezer forint nézz utána hátha
Szeretnék segítséget kérni!
Az anyukám rokkant, és már nem tudja önállóan ellátni magát, apukám otthon van vele, de így nem tud dolgozni. Kap az Önkormányzattól hozzájárulást, de ez édes kevés a megélhetéshez. Szeretnék ötleteket kérni, hogy hová fordulhatnék segítségért a nevükben!
Köszönettel: Marika
de az még mindig nem tiszta nekem hogy ez megváltoztathattya e a dolgokat?a 2 tanu az ismeretlen tettes ellen erre szeretnék választ kapni még :)
ok szeretném megköszönni a segitséged az ügy további fejleményeiröl értesitelek
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02