Biztosítás


monalisa1 # 2009.05.29. 20:00

Válaszlevélben kérd, hogy mindkét összegről küldjenek tételes költségelszámolást, mert hát "bemondásra" azért mégsem...

Esetleg a céges autósnak jövedelemkiesése stb. lehetett arra az időre míg a kocsiját javították stb. Vagyis EZ IS ok lehet a kárigényre.

Zárójelben: vannak muksók akik félmilliós pénzt akár egy hónap alatt is megkeresnek - vígan.

Tehát a bíztosítót kérdezd!

"Lisa"
laikus hozzászóló

Tony30 # 2009.05.28. 19:30

Sziasztok!KGFB gondom van-Január végén koccanásos balesetem volt,személyi sérülés nem történt.A felelösséget elismertem,rendőri intézkedés nem történt.Az én autom saját a károsult céges Bkv-s.Április 30-án kaptam egy levelet a biztositomtol,tárgy:kárrendezés lezárása,kárrendezés kifizetése melyben 64.055-Ft került kifizetés a károsult részére.Az ősszeget én befizettem mert igy megmarad a bonus-malus besorolásomami A00 ellentkező esetben kettő fokozatot veszitek a besorolásból.Május 21 újabb levél,tárgy ua.további 576.491 Ft került kifizetésre a károsult részére amit természetesen kifizethetek ha meg akerom tartani a bm besorolást.Ezt az összeget már nem éll módomban befizetni.Kérem a segitségeteket ill a véleményeket,köszönöm.

karcsibácsi # 2009.05.28. 18:11

Köszi a választ!!

ObudaFan # 2009.05.26. 13:49

Túlbiztosítottad a lakást. Csak annyi biztosítást fizess, hogy összesen ne legyen több az értékük a lakásod értékénél, mert különben az egyik szerződés legalább részben érvénytelen lesz.

karcsibácsi # 2009.05.26. 11:25

Sziasztok, remélem valaki tud segíteni.
Én egy lakótelepi lakásban lakom. A lakóház kötött biztosítást, amit fizetek + az Aegon-nál is kötöttem egy biztosítást, amit szintén fizetek, ha valami kár keletkezne fizessen utána a biztosító. A felső szomszéd miatt 19 cm-es vízben állt a lakásom. Fizetett kártérítést a lakóházas biztosító + az én biztosítóm is. Most az Aegon visszakövetel rajtam 250 ezret, mivel a másik biztosító is fizetett. Kérdezem én, fizetni akkor minek fizetek plusszban lakásbiztosítást az Aegonnak??? Mire fel követelheti rajtam azt, amire szerződött velem??? Akkor mire fizettem náluk idáig a lakásbiztosítást???
Előre is köszi!