Who is Who

gyorgy47 # 2011.10.13. 13:54

Köszönöm a bíztatást!

Átverés-show részese lettem! Jól kitalált, agyafúrt emberek szüleménye a Who is who! Tudják, hogy kell csinálni, hogy az emberek besétáljanak. A naívak meg is szívják!
Mindig a kisbetős rész a fontos! Amit el is hallgatnak, így az ember nem is feltételezi, hogy már át is verték. Ezért mindenkinek ajánlom, ha bárkit megkörnyékeznek a Who is Who-sok, nagy ívben kerüljék el, azonnal! Akkor elpucolnának az országból!

C a s a b l a n c a # 2011.10.13. 13:29

Van ott egy 400 oldalas általános szerződési feltétel, amit nem olvastál el...

ObudaFan # 2011.10.13. 12:33

Szerintem nem fogsz tudni elállni.

gyorgy47 # 2011.10.13. 12:23

A nyomtatvány szövege: Megbízó jelen megbízástól indokolás nélkül elállhat. Az elállás érvényes, ha a szerződés aláírását követő nyolc napon belül a nyilatkozatot Megbízó a következő címre igazolható módon megküldi.....
A nyolc nap letelt. Indokolás nélkül-ről szól. Indokolással nem lehet lemondani? még egy hónap sem telt el!
Sajnos közbejött olyan esemény, mely nem volt várható és anyagilag lenullásott (végrehajtás), így nincs miből kifizetnem.

Dr.Attika # 2011.10.13. 12:05

A szerződés ismeretének hiányában jogász Önnek nem tud tanácot adni.

gyorgy47 # 2011.10.13. 11:21

augusztusban aláírtam egy megbízási adatlapot (szerződést) a Who is Who könyvre. Tettem ezt azzal, hogy szerepelteni gondoltam magam a kiadványban. A szerződésben apró betüvel az van, hogy 7 napon belül elállhatok indokolás nélkül.
Szeretnék elállni tőle - olvastam az elállási jogról. A megrendelés óta közbejött anyagi problémáim miatt képtelen vagyok teljesíteni. A könyvbe csak később kerültem volna bele, de előre követel a cég 250000 Ft-ot, úgy, hogy még a szerkesztő által megküldött szöveget sem fogadtam el. Emailben kértem a felmondást, de úgy válaszoltak, hogy nem áll módjukban! Lehet-e egyoldalúan ragaszkodni hozzá? Még nem érte őket kár, így érthetetlen számomra.