Elindult a jogi hallgatók számára meghirdetett Lawyer for a Day, valamint a vállalatértékelés iránt érdeklődő közgazdász hallgatóknak szóló Advisor for a Day esettanulmányi verseny a DLA Piper Hungary szervezésében. A megmérettetés célja, hogy a diákok valós munkakörnyezetben, mindennapi jogi és üzleti kihívásokon keresztül nyerjenek bepillantást az iroda tanácsadóinak mindennapi munkájába. A hallgatóknak október 25-ig van lehetőségük jelentkezni.

A DLA Piper Hungary idén tizedik alkalommal rendezi meg a Lawyer for a Day jogi esettanulmányi versenyét, amely immár harmadik éve párhuzamosan fut az Advisor for a Day M&A esettanulmányi versennyel, így a jogi hallgatókon kívül a gazdasági tanulmányokat végző hallgatók jelentkezését is várják a szervezők.  A két verseny döntősei közösen dolgozhatnak egy tranzakció megvalósításán, érvényesítve az ügyfél gazdasági és jogi érdekeit is, ezáltal valódi képet kapnak egy komplex, multidiszciplináris megközelítést igénylő tanácsadás működéséről.

Lawyer for a Day

A Lawyer for a Day versenyre elsősorban 3-4-5. éves joghallgatók nevezését várják a szervezők, az ország bármely jogi karáról. Az első két forduló online formában, az izgalmas döntő pedig a DLA Piper budapesti irodájában zajlik. Nevezni párban és egyénileg is lehetséges, a döntőbe jutott egyéni versenyzőket a DLA Piper Hungary szervezi majd két fős csapatokba. A két fős csapatok kiegészülnek egy pénzügyi tanácsadóval is, aki a párhuzamosan futó Advisor for a Day versenyen keresztül érkezik a döntőbe.

A döntő minden résztvevője lehetőséget kap, hogy a jogi iroda Talent Pool programjának keretében a későbbiekben gyakornokként is kipróbálhassa magát, ráadásul a legjobbak értékes nyereményekkel is távoznak.

További információ és jelentkezés ITT: Lawyer for a Day

Advisor for a Day 2024

A DLA Piper Business Advisory versenyére, az Advisor for a Day-re elsősorban mesterszakos vagy végzős alapszakos, gazdasági karok vállalatértékelés iránt érdeklődő hallgatóinak nevezését várják a szervezők. A verseny első két fordulója itt is online zajlik, ezt követi a döntő a DLA Piper Hungary irodájában, ahol a Lawyer for a Day és az Advisor for a Day döntősei közösen dolgozhatnak egy tranzakciós tárgyalás megvalósításán.

Az Advisor for a Day kiemelkedő teljesítményt nyújtó versenyzőit egy szakmai interjúra is várják az iroda pénzügyi tanácsadói, valamint értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak.

További információ és jelentkezés ITT: Advisor for a Day