Kántor Balázs ügyvéd és adószakértő lett a Kapolyi Ügyvédi Iroda adójogi csoportjának új vezetője, és egyben az iroda új partnere. Kántor Balázs több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik az adójog területén, különösen belföldi és nemzetközi ingatlan, finanszírozási, és M&A tranzakciókat, értékpapírügyleteket, továbbá adópereket illetően. A Chambers Europe, a Legal500, és az International Tax Review által az adójog területén Magyarország vezető jogászai között rangsorolt ügyvéd. Korábban a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda (korábbi Clifford Chance) adójogi csoportját vezette.

Kántor Balázs érkezése kapcsán a következőképpen nyilatkozott: „A Kapolyi Ügyvédi Iroda hagyományosan magas színvonalú jogi tanácsadási tevékenységét kívánjuk ötvözni hasonlóan magas szintű adójogi tanácsadással. Célunk, hogy az ügyfelek komplex jogi természetű problémáira olyan megoldást tudjunk kínálni, és tranzakcióik során olyan tanácsot tudjunk adni, ami minden adózási aspektust figyelembe vesz. Emellett a meglévő tapasztalatokra támaszkodva bővíteni kívánjuk ügyfeleink képviseletét is adójogi jogvitáikban. Azt szeretnénk elérni, hogy jelenlegi és leendő ügyfeleink biztosak lehessenek benne, az általános jogi tanácsadás mellett a lehető legmagasabb színvonalú adótanácsadási szolgáltatást is nyújtunk a számukra.”

Kapolyi József, a Kapolyi Ügyvédi Iroda alapító partnere így fogalmazott: „Örömmel üdvözlöm dr. Kántor Balázst, irodánk új partnerét, az adójogi csoport új vezetőjét. Balázs érkezése mind nekünk, mind ügyfeleinknek új lehetőségeket teremt. Szakértelme a garancia arra, hogy ügyfeleink adójogi problémáit a legmagasabb színvonalon oldjuk meg. Biztos vagyok benne, hogy együttműködésünk révén ügyfeleinknek hatékony és eredményes jogi tanácsokat tudunk adni adójogi kérdésekben is.”

Kántor Balázs kinevezésével a Kapolyi Ügyvédi Iroda tovább erősíti elkötelezettségét aziránt, hogy ügyfeleinek komplex és magas színvonalú jogi szolgáltatásokat nyújtson, különös tekintettel az adójogi kérdésekre. Az iroda célja, hogy ügyfelei minden jogi és adójogi kihívásra professzionális megoldásokat találjanak, ezzel is elősegítve üzleti céljaik megvalósítását.