Egy, az amerikai üzleti körben otthonosan mozgó és a magyar piacon is gyakorlatot szerzett külföldi jogi tanácsadóval bővül a Jalsovszky csapata: Koppány Olivér szeptembertől csatlakozott az irodához.

Koppány Olivér tevékenységének fő fókuszát vállalkozások nemzetközi operációjának támogatása teszi ki, tapasztalattal rendelkezik a technológia, az élettudományok és az ingatlanok területén egyaránt. Rendszeresen vesz részt vállalatfelvásárlási projektekben, számos amerikai cégnek ad segítséget magyarországi tevékenységük beindításában, valamint ellátja amerikai cégek magyarországi és egyéb európai képviseletét is.

Izgalmas kihívás a Jalsovszkyhoz a csatlakozni. A megbeszéléseink során könnyen megtaláltuk azt a proaktív és dinamikus hozzáállást, ami mindkettőnket jellemez. Meggyőződésem, hogy kölcsönösen erősíteni tudjuk egymás üzleti szemléletét, amelynek előnyeit végső soron az ügyfelek fogják élvezni.” – fejtette ki Koppány Olivér a csatlakozással kapcsolatosan.

Olivér érkezése nagy lehetőséget jelent a számunkra ” – értékelte a változást Jalsovszky Pál. „A lépés tökéletesen illik nemzetközi kapcsolatépítési stratégiánkba, ráadásul az amerikai piacot mindig is kiemelkedő jelentőségűnek tekintettük. Örülök, hogy tovább bővíthetjük mind a kapcsolatainkat, mind a szolgáltatásainkat ezen a téren.”