Szlovénia rengeteg gyönyörű tájjal és turisztikai látványossággal rendelkezik. Délnyugati szomszédunk igen kedvelt célpont a magyarok körében, hiszen egy olyan országról beszélünk, amelyet minden évszakban érdemes meglátogatni. (X)

Autópálya matricát mindenképp érdemes venni

A szlovén autópálya matrica vásárlás egy megkerülhetetlen lépés, ha valaki négy keréken tervez eljutni az országba, de még akkor is, ha csak átutazóban látogat oda. A gyorsforgalmi utak használatával ugyanis tempósan és kényelmesen lehet megközelíteni minden szlovéniai célpontot.

Ahhoz azonban, hogy legálisan felhajthassunk a Szlovéniában található autópályákra, ugyanúgy meg kell venni a helyi autópálya matricát, mint ahogyan Magyarországon. Jó hír, hogy erre online is van lehetőség az Evignet24 magyar nyelvű weboldalán.

Megéri az árát a szlovén autópálya matrica

Szlovéniában remekül karbantartott utak várják a gépkocsival közlekedőket. Az autópályák hossza majdnem 600 kilométer. Ezeken minden fontosabb város és főbb turisztikai látványosság villámgyorsan megközelíthető.

Ahogyan idehaza, úgy Szlovéniában is van heti, havi és éves autópálya matrica. Ez mindenki számára lehetőséget ad arra, hogy kiválassza a számára legkedvezőbb konstrukciót. Aki több mint hét napot tervez tölteni az országban, de nem marad 30 napnál tovább, annak már mindenképp célszerű egy hónapos úthasználati jogosultságot váltania, mivel ár-érték arányban ez a legkedvezőbb megoldás.

A helyi autópálya matrica árai nagyon hasonlóan alakulnak a Magyarországon megszokottakhoz. A megfelelő elektronikus vignetta birtokában felhőtlenül, mindenféle kötöttségektől mentesen lehet barangolni négy keréken szerte Szlovéniában, hiszen minden utat igénybe lehet venni, ami meg van nyitva a nyilvánosság számára. Nem kell folyton a fizetős utak elkerülésével bajlódni, ami kényelmes és gyors tempójú közlekedést tesz lehetővé.

Egyszerűen meg lehet vásárolni bármelyik szlovén autópálya matricát

Az Evignet24 oldalán mindenki villámgyorsan beszerezheti a számára szimpatikus elektronikus vignettát. Mivel online meg lehet vásárolni, így nem kell sorban állni, és nyelvi akadályoktól sem kell tartani.

Aki szeretné, akár napokkal korábban beszerezheti a szlovén autópálya matricáját, még jóval az utazás megkezdése előtt. Az indulás napján így egy teendővel kevesebbel kell számolni. A folyamat kifejezetten gyors, a felület pedig felhasználóbarát. Elég néhány adat megadása a digitális matrica beszerzéséhez. Ezek közé tartozik az adott gépkocsi rendszáma, továbbá a kívánt időszak beállítása.

Az elektronikus matrica árát online ki lehet fizetni, a folyamat tehát teljes mértékig papírmentes. Bankkártyás fizetés segítségével egyenlíthető ki a számla, a sikeres vásárlásról pedig a rendszer e-mailben és SMS-ben is értesítést küld.