Csodálatos a kert minden évszakban: virágok, fák, cserjék, bokrok, sziklakert – és nem hiányozhatnak a dekorációk sem. Miért? Mert ezen eszközök által még esztétikusabb, kreatívabb összhatást lehet elérni. Lássuk, milyen termékekkel! (X)

Napelemes kerti lámpák – csak a beszerzés kerül pénzbe

Kerti dekorációkból a Hanga Kertészet is termékek sokaságát sorakoztatja fel annak érdekében, hogy Ön is egyszerűen megtalálja a legmegfelelőbbet. A napelemes kerti lámpák például könnyen elérhető luxust teremtenek, kiemelik és díszítik a külteret, arról nem is beszélve, hogy sötétedés után fényt szolgáltatnak. Mindezt lényegében ingyen. A napelemes kerti lámpáknál ugyanis csak a beszerzési költséget kell fizetnie, a használata már nem kerül semmibe. 

Díszítse Ön is a kertjét ezekkel a rendkívül energiatakarékos és praktikus eszközökkel. Használja ki a napfény minden egyszerűségét: a napelemes kerti lámpa ugyanis a szolár paneleknek köszönhetően nappal feltöltődik, az este beköszöntével pedig hangulatosan megvilágítja a területet.

Dekorációs panelek különböző mintázattal

Ezek az eltérő mintázattal rendelkező panelek beltéren és kültéren egyaránt alkalmazhatóak, egyedi megjelenést biztosítanak. Sőt, kerítésként is védelmet garantálnak a kíváncsi szemek elől, ahogyan óvnak bennünket a naptól és a széltől is.

Az 1×1 méteres táblák sokféle telepítési lehetőséget kínálnak: a tájolással például a kerítést a saját ízlésünk szerint alakíthatjuk ki. Telepíthetőek függőlegesen, egymásra építve, esetleg vízszintesen a terasz lezárásához, kiválóak a falra feltéve dekorelemként, vagy akár a kertben egy kis zug kialakításához. A falra szerelve a kúszónövények támaszai is lehetnek. Előnyük a kis súly mellett az, hogy éveken keresztül ellenállók és tartósak maradnak. 

Használjunk fából készült ágyásszegélyeket

A fa ágyásszegélyek olyan környezettudatos termékek, amelyek felhasználhatóak a gyepesített területek, virágágyások, gyalogutakat elkerítésére. Természetességükből fakadóan jól illeszkednek minden kerthez, és kellemes hangulatot teremtenek bárhol. Könnyen formázhatók és vágathatók. 

Ha megfelelően gondozzuk a fa ágyásszegélyeket, akkor azok hosszú élettartamúak lesznek.

A műanyag ágyásszegélyek is jól jöhetnek

Ezek a fehér ágyásszegélyek nagyon jól mutatnak akkor, ha azokat a virágos kertek, a veteményeskertek, a gyalogutak, a díszkertek vagy a füves területek körülhatárolásához használjuk. 

Mivel fröccsöntött műanyagból készülnek, ezért nem szükséges őket festeni, gombamentesíteni, vagy bármivel kezelni. 

Árnyékoló háló 

Gyorsan felszerelhető belátáskorlátozó, ami jó megoldás a telkek, a kertek, a sportpályák, a játszóterek, az építési területek elhatárolására, árnyékolására. Felhasználási köre sokrétű, a háztartásban és az iparban is találunk számára feladatot. 

Alkalmazza Ön is a dekorációs tippeket, és tegye még szerethetőbbé a kertjét!