A háziállatok hatalmas szerepet töltenek be a család életében, az ember rendkívüli módon tud ragaszkodni hozzájuk és elkényezteti őket. Hány olyan családfővel találkoztál már, aki a kutya gondolata hallatán dühbe gurult, és visszautasította az állat szobába való belépését, majd pár héttel később már le se lehetett vakarni róla a kiskedvencet? (X)

Az állatok hamar az ember szívébe lopják magukat, így a gazdik ezentúl mindent megtesznek annak érdekében, hogy örömet okozzanak nekik. Mi történik akkor, ha a házi kedvenc egy olyan családba kerül, amely él-hal a futballért? Aggodalomra semmi ok, hiszen négylábúd számára is beszerezheted a kedvenc csapatod színeiben tündöklő kiegészítőket, és őt is hű rajongóvá teheted.

Milyen felszerelést szerezhetsz be?

Ma már szinte mindent megvehetsz kisállatod részére, legyen szó ruháról, kis cipőről, napszemüvegről vagy pokrócról. Nem biztos, hogy minden kiegészítőt örömmel lát, azonban vannak olyan eszközök, amelyek az ő életében is nélkülözhetetlennek számítanak, és mindenképpen szükséges beszerezned azokat.

Amennyiben ténylegesen szükség van rájuk, miért ne vásárolnád meg azon kiegészítőket, amelyek kedvenc csapatod színeiben pompáznak, és amelyek rajongásod tárgyának szimbólumát, logóját viselik? 

Amennyiben Real Madrid rajongó vagy, akkor mindenképpen látogass el a Football fanshop weboldalára, ahol beszerezheted a csapat logójával ellátott kutyás termékeket nem csak önmagad, de kedvenced örömére egyaránt.

Kutya esetében mindenképpen gondoskodnod kell az etető- vagy itatótálról. A fém etetőtál biztosan kutyád kedvence lesz, főleg, ha minél ínycsikalandozóbb falatokat kaphat belőle. Mindemellett téged is boldoggá tehet, ha az a Real Madrid színeiben mutatkozik. A Real Madrid kutyafekhely segítségével kis kedvenced rivaldafényben érezheti magát a stadion kellős közepén, nézőkkel körülvéve. Amennyiben éppen nem a labdát kergeti az udvarban, nagyokat pihenhet a kifejezetten puha és kényelmes kuckójában. 

Kifogytál az ajándékötletekből?

A mindennapos kutyasétáltatáshoz neked is szükséged lehet egy megfelelő pórázra és nyakörvre egyaránt. A Real Madrid logójával ellátott szett segítségével az utcán mindenkivel tudathatod rajongásod tárgyát, és kifejezheted csapatod iránt érzett szereteted és tiszteleted.

A kutyád nagyságához mérten válogathatsz S, M vagy L méretek közül, így garantáltan megtalálod a számotokra legideálisabbat. Nem telhet el nap játék nélkül sem, így szükséges beszerezned egy Real Madrid labdás kötéljátékot is, amellyel feldobhatod a szürke hétköznapokat. 

Amennyiben magadnak már beszerezted a megfelelő felszereléseket, nyugodtan gondolhatsz kisállattal rendelkező barátaidra egyaránt, mivel felejthetetlen ajándék lehet számukra is, ha kedvenc csapatuk színeit láthatják kutyájukon egyaránt. Legyen szó születésnapról, névnapról, évfordulóról, kiváló ajándék lehet bármely alkalomra, nem csak a kutyának, de a családnak egyaránt.