szjocika!
Bár elég gusztustalan módon nyilvánultál meg, és az sem nagyon tud mentségedre szolgálni, hogy bajban vagy - azért én mégis válaszolok neked, mert MAGYAR VAGYOK és a te bunkó stílusodat leszámítva a családod bajban van.
A párom pont ilyen ügyekkel foglalkozik egy ingatlanirodában. Milyen meglepő... és mégis. A helyzet az ugyanis, hogy rengeteg család jár ugyanabban a cipőben amiben te. Csak az ország 2 legnagyobb ingatlanirodája foglalkozik az ilyen esetekkel, (DH,OC) úgyhogy keresd meg őket. Ha normális vagy még szóba is állnak veled...
A megoldás pedig a következő: el kell adni az ingatlant. Ha olyan lelkiismeretes vezetőt és tanácsadót fogsz ki, mint amilyen a páromé, akkor a következőképpen néz ki a dolog: bemész, elmondod mi a gond, az iroda felvesz ügyfélnek, felveszi a kapcsolatot a bankkal és elkezd egyezkedni. Olykor - és jelzem NEM MINDEN ESETBEN- a bank elengedi a kamatok jó részét, csak törlesztve legyen a hitel (az eladásból). A lényeg hogy minél előbb lépjetek, mert így a bank is látja, hogy akartok, csak nem tudtok. Persze ÉN nem tudom garantálni, hogy biztosan segíteni fognak nektek az ingatlanirodában. Remélem ezt megérted...