banki hitel probléma

Dr.Attika # 2011.02.12. 09:33

Ez tény, de hátha a hirdető Nagy Márta nem ilyen.

végrehajtó1 # 2011.02.12. 09:17

Sokan visszaélnek a bajban lévők naivitásával...

Kacsa1111 # 2011.02.12. 09:08

Kedves Dr.Attika,

érdekesen látod te a világot...

én konkrétan azon gondolkodtam, hogy törlésre javasolom ezeket a spameket a szerkesztőknek a megfelelő topikban.

Kacsa11

Kovács_Béla_Sándor # 2011.02.12. 08:42

Nekem vannak kételyeim...

Dr.Attika # 2011.02.11. 23:07

De ez legalább hasznos reklám.

efi99 # 2011.02.11. 21:24

Reklámot hallottak, folytatjuk adásunkat.

Márti135 (törölt felhasználó) # 2011.02.11. 19:00

HITELMENTÉS!!

Alakult egy ügyvédi csoportot tömörítő cég a válság okozta hitelkárosultak megsegítésére. Ha úgy érzi, hogy nem fogja tudni a hitelét, vagy már sajnos ott tart, keressen meg bátran, mert VAN SEGÍTSÉG, még akkor is, ha sok banknak tartozik.
Tel.: 06-20-4798-333
Nagy Márta

Sági Tina # 2011.02.04. 11:19

Sziasztok!

Sági Tina vagyok, és pénzügyi tanácsadóként dolgozok, és az összes magyarországi pénzügyi szervezettel kapcsolatban állok, tehát teljes rálátásom van a jobbnál jobb termékek közül.
Sajnos a bank ellen nem nyerhetünk semmiben, csak csökkenthetünk abból, hogy ne keressen rajtunk annyi pénz.

Rengeteg lehetősége van még a kilátástalan helyzetben lévőknek is.
Én tudok segíteni. Bármiről lenne szó, szívesen segítek, mert számomra nagyon fontos, hogy most, amikor az emberek kilátástalan helyzetbe kerülnek, képesek rossz döntéseket hozni,vagy hitelt-hitelre halmozni.Ne ugorjatok bele semmibe, csak azért mert sürgős!!Sürgősen tudunk jobbat is választani.
(Hitelfelvét, Hitelkiváltás, Nyugdíj problémák,Előtakarékosság....)
Hívjatok bátran ha nektek, vagy ismerősötöknek kell a segítség.
+36-30-632-0710

delac # 2009.03.06. 08:15

banki hitelek miatt a fizetésem hány százalékát vonhatják le?

vagy akár az egészet elvehetik a bankok?

Immaculata (törölt felhasználó) # 2009.03.05. 09:13

Nem kellene hallgatni. Menj be és kérj tőlük megoldást. Esetleg a visszafizetés idejének meghosszabbítását, de mindenképpen tőlük kérj megoldást.
A kamatok nagyon sokba fognak neked kerülni, nem beszélve a végrehajtási és egyéb költségekről.

Emse # 2009.03.04. 18:26

Jó napot!
Érdeklődnék, hogy egy banki hiteltartozásnak mi a pontos menete, mik a következményei annak, hogy ha nem fizettem a törlesztőrészleteket? Most ott tartunk, hogy küldik a felszólítókat, hogy fizessek! Nem jelzáloghitelről van szó, csak egy egyszerű személyi kölcsönről!
Előre is köszönöm

monalisa1 # 2009.02.25. 20:13

Bentlakó családtagok miatt nemigen lesz jelentkező az árverezésre - az uj tulajdonos mit is csínálna veletek? Ha mégis megvételre kerül a ház az csak nagyon nyomott áron - így a több milliós adósság jelentős része nem valószínűleg térül meg: a Kedves Családtag továbbra is adós marad...

A vevő esetlegesen felajánlja majd nektek a további bentlakást albérletként, illetve távozásra szólít fel valami primitív lakhatás biztosítása ellenében...

monalisa1 # 2009.02.25. 19:49

kisninetta

Az említett több milliós tartozás miatt leginkább a házat fogja "vinni" a végreható (= árverezés) és nem holmi "filléres" ingóságokból akar pénzt látni. Tehát javaslom: mielőbb keresettek magatoknak másutt lakhatást!

Természetesen amire rámutatsz: ez meg ez a tiéd, azt a végrehajtó nem foglalhatja le. (Persze azért a Kedves Családtagnál is kell hagyni valamit, mert hát a végrehajtó csak gondolja/tudja: vélhetően nem spártai körülmények közt éldegélt az illető.)

Monalisa
laikus hozzászóló

bigdady # 2009.02.25. 18:58

pupec:
fizesd ki az erstének a különbözetet és vidd a 0-ás igazolást vagy kérj ennyivel több hitelt.

kisninetta # 2009.02.25. 18:42

Tisztelt Fórumozók!

Segítséget szeretnék kérni. Családtaghoz költöztünk, utólag tudtuk meg, hogy sajnos több milliós tartozása van. Egyéni vállalkozó, APEH fele is van járulék tartozása, valamint jelzáloggal terhelt a lakás, és nem tudja rendesen fizetni. Az érdekelne, ha végrehajtásra kerül a sor, mi mint családtag közös háztartásban együtt élők, mennyire vagyunk felelősek. pl. ingóságok végrehajtása pontosan hogyan működik? tesznek-e különbséget, hogy mondjuk egy tv, számítógép az adós tulajdona, vagy a miénk? fel lehet-e készülni a végrehajtásra, előre időpontot adnak, vagy csak bekopognak?

Kérem, ha valaki tud pontos infót adni, segítsen!
Soha nem voltam még hasonló helyzetben sem.

pupec # 2009.02.18. 12:36

Szép napot !
Segítséget szeretnék kérni illetve tanácsot. Egy meglévő lakáshitel kiváltásához fogtam, igazság szerint még tavaly augusztusban. Az új hitelezőtől akkora kölcsönt szerettem volna felvenni, ami igazából egyfajta adósságrendező hitelként is funkcionált volna. Meg is állapodtunk. A kikötések között szerepelt, hogy a meglévő banki hitelt, árúhitelt és személyi kölcsönt a a hitel első feléből rendeznem kell, majd ha ezekről a "nullás" banki igazolást bemutattam, akkor juthatok hozzá a hitel második, szabadfelhasználású részéhez. az első kérdésem mindjárt az lenne, hogy mennyi időn belül köteles kiadni a bank a hitel kiváltáshoz szükséges tartozás kimutatást ?
Őrült herce-hurca után végül is novemberben sikerült az új bankkal szerződést kötnöm, ők ezt követően el is utalták a hitelkiváltások összegét. A személyi kölcsönt és az árúhitelt a két érintett bank az utalás megérkezte után automatikusan le is zárta és pár nappal később kézhez kaptam a két "nullás" igazolást. A harmadik bank, névszerint az Erste viszont közölte, hogy nem tudja lezárni a hitelt, hiszen nem utaltak elég pénzt. Végül is kiderült, hogy jól utaltak, viszont az Erste rosszul állította ki az utolsó két tartozás kimutatást, ami alapján végül is a szerződést kötöttem az új bankkal. Ők viszont ennek alapján utaltak. Hoszzas huzavona után (dec.11-től febr.15-ig, holott a panaszkezelés válaszideje 15 nap)
végül is az Erste azt a hivatalos állásfoglalást fogalmazta meg, miszerint is nem érdekli a hibás kimutatás, ők a szerintük fentálló tartozást követelik. A legrosszabb igazából az, hogy az új hitel rendelkezésre tartási ideje közben napokon belül lejár, s ha ez megtörénik, a szerződés meghiusul.
Mit tehetek ebben a helyzetben ?

Válaszukat előre is köszönöm !

Kacsa1111 # 2009.01.06. 09:20
  1. az eredeti topic-ban válaszoltam.
  2. értelmes válaszokat kaptál legfeljebb nem tetszik.
  3. ne nyitogass új topic-okat, maradjunk az eredetinél.

Kacsa11

gondok # 2009.01.06. 09:11

Helló mindenki!
A témát felvetettem egy másik alfórumon, de egyrészt nem kaptam értelmes választ, másrészt lehet, hogy nem is oda tartozik, ezért itt most megismétlem a kérdést:
Van egy kölcsönszerződésem, aminek évenként változhat a törlesztőrészlete. Tavaly októberben lett volna váltás, de a bank elfelejtette kiküldeni az értesítést. Ennek következtében most már két havi tartozásom is van, meg büntetnek is, de mind a mai napig nem kaptam hivatalos választ, hogy honnan kellett volna tudnom arról, hogy mennyit fizessek, és mi alapján büntetnek?

itt az eredeti topik:
http://www.jogiforum.hu/forum/20/17950

Mi ilyenkor a teendő?