Amennyiben feltett szándékod, hogy magad készítsd el az igényes bevásárlótáskád, vagy otthonodat szeretnéd feldobni egyedi díszpárnákkal, stílusos abroszokkal, mutatós függönyökkel, a loneta vászonnal nem dönthetsz rosszul. (X)

Ráadásul ebből a sokoldalú anyagból még babzsákfotelt, ágytakarót is varrhatsz, csupán be kell szerezned a neked tetsző színárnyalatú vásznat a K-ELME kínálatából!

Így alakíts ki hangulatosabb otthont!

Tudtad, hogy nagyon egyszerűen vidámabbá varázsolhatod a belső teret? Mindehhez nem is kell magas költségekbe verned magad, elegendő, ha beszerzed az alapanyagot és szabadjára engeded a kreativitásodat. Loneta vászonból ráadásul még a teraszbútorokra is varrhatsz huzatot, így a külső környezetedet is hangulatosabbá teheted.

Érdemes azonban a nappalival, a hálószobával és a konyhával kezdeni, mielőtt a terasz csinosítgatásába fognál. Néhány különleges díszpárna otthonod központi területére, és máris sokkal szívesebben szerveztek családi összejöveteleket. Ami pedig a hálószobát illeti, időről időre nem árt egy kicsit megújítani a megszokott küllemét, ehhez elegendő egy új, általad készített ágytakaró.

A konyhába is kerülhet egy-egy stílusos textiltermék, de te magad is viselhetsz például loneta vászonból készült köténykét a sütés-főzés során. Nem mellesleg kiváló ajándékötlet is egy általad megalkotott abrosz, ugyanis terítőből sosem elég, ugyanakkor a nagyobb sátoros ünnepek alkalmával eleve szeretnénk eltéri a megszokott színektől, mintáktól.

Mintás vagy egyszínű loneta vászon?

Ennek eldöntése annak függvénye, hogy milyen textilterméket készítenél, illetve milyen stílusban. Például egy vidám hangulatú, nyárias abrosz varrása a célod vagy egy karácsonyi, netán húsvéti párnahuzat? Előbbi esetében a virágmintás, élénkebb színek tökéletes választások. Az ünnepek alkalmával pedig akár egyszínű változatok mellett is dönthetsz.

A már említett webáruházban bőséges felhozatalból szemezgethetsz, még pillangós vagy pipacsos anyagot is beszerezhetsz.

A loneta vászon kevertszálas pamut, így kiváló légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, és mivel természetes hatású anyagról van szó, bátran használhatod ülőgarnitúrák huzataként is. Szintén előnyös jellemzői, hogy középvastag, vagyis kellően strapabíró, nem olyan sérülékeny. 

Hozz létre kényelmes olvasósarkot!

Abban egyetérthetünk, hogy kortól, nemtől függetlenül, a legtöbben imádjuk a babzsákfotelt, és ha mindehhez a kényelemhez még kedvenc regényünk is párosul, maximálisan kikapcsolódhatunk.

Ne feledkezz meg az énidőről, és ha ezt hangsúlyosabban is kell kommunikálnod a családod felé, kezdd azzal, hogy elkészíted a saját babzsákfoteledet. Pár hét múlva bizonyára mindenki csodájára jár, és szeretnének ők is minél tovább elidőzni benne.

Ám, ha inkább függönnyel, terítővel és díszpárnákkal turbóznád fel otthonod, ez esetben is válaszd a loneta vásznat, hiszen sok-sok kreatív elképzelésedhez felhasználhatod.