Motorozni szeretne a gyerek? Talán nem is olyan őrült ötlet, mint elsőre hangzik! A számítógépezésnél, lógásnál, falra mászásnál – a tudtunkon kívül – pedig még lehet, hogy jobb is. Az biztos, hogy sok olyan előnye van, aminek még később is hasznát veszi. Addig is pedig élvezi az életet, az adrenalint, boldog lesz és a szabad ég alatt köti le magát. Az viszont a szülő felelőssége is, hogy mindezt biztonságban, a megfelelő védőfelszerelésben és tudással, felelősségteljesen tegye. (X)

Japán megbízhatóság, német precizitás, olaszos stílus és szenvedély? A Szigetmotor széles kiegészítőinek kínálatában minden megvan egy helyen, hogy biztosan minden a legnagyobb rendben menjen, és ne külön-külön kelljen sisakra, ruházatra “vadászni”.

A nagy ijedtség természetes – első a biztonság!

Az aggódás teljesen természetes szülői reakció – még akkor is, ha a gyereket a szél tervezi épp elfújni, nem hát még akkor, ha motorozni készül. Veszélyes sportnak tűnik, de a jó hír, hogy ma már nem annyira az, ha a gyerekeknek szánt speciális járgányokról és védőfelszerelésekről van szó. 

Ellentétben mondjuk azza, ha a gyerek elszökik, és fára mászik, vagy egyéb csibészséget csinál. A motorral azért ezt annyira nem fogja tudni megtenni nélkülünk. A megfelelő felszerelések beszerzésével mindenesetre jelentősen minimalizálhatóak a kockázatok, viselésük pedig lényegében kötelező.

A legfontosabb motoros kiegészítők gyerekeknek

A bukósisak az egyik legelső dolog alighanem, ami eszünkbe jut, nem is véletlenül, hiszen e nélkül még bicajozni, rollerezni sem igazán lehet. Legyen optimális méretű és jó minőségű, hiszen így megvédi a gyerek fejét az esetleges esések – borulások – során. 

De elengedhetetlen még a protektoros kabát is, ami a gerincet, a mellkast és a könyököket védi. Szükség lesz továbbá a motoros kesztyűkre is, a kisebb sérülések elkerülése végett, és a jobb, kényelmesebb fogásban egyaránt segít. A speciális nadrág és csizma pedig további védelmet nyújt a lábak és térdek számára.

Motoros védőfelszerelések beszerzése szakértői webáruházból

Ha a gyerekünkről van szó, ne kössünk kompromisszumot. Vásárlás esetén pedig érdemes inkább egy olyan szakértői webáruházból válogatni, ahol hasznos tanácsokat is kaphatunk, illetve hiteles piaci szereplőként biztosan megbízható, minőségi termékeket kapunk a pénzünkért. Egy “mindenes” webáruházban ez nem biztos, hogy így van. Ráadásul egyéb akciókra, kedvezményekre is szert tehetünk, reális piaci áron beszerezve az adott járgányokat, felszereléseket.

A Szigetmotor webáruházának csapata több mint három évtizede a motorok és quadok megszállottja. Az értékesítés mellett javítással is foglalkoznak, valamint partneri kapcsolatban állnak a legnagyobb Japán és európai (pl. német, olasz) márkákkal. A juniortól a felnőttig lehet válogatni az elérhető, benzines vagy elektromos hajtású járgányok között.