Tisztelt guba!
„Kérd meg, hogy adja írásba, miért nem ragasztja fel a matricát. Jó eséllyel inkább le fog menni…”
Jegyző előtt lett rákérdezve és közölte a csoportvezető, hogy aznap esett az eső. Erre megmutattam a jegyzőnek és a csoportvezetőnek az aznap készült fényképet az autóról az önkormányzat előtt és látszik, hogy napsütéses az idő! Ha elolvassa a történetet akkor leírtam, hogy mit és hányszor kértem. És lehet, hogy a levélből egy nagyképű f.sz látható de ez nem így van. Olvasható „Valóban,...” rész! Ja és az autót így vettem. És nem szeretném a rendszámot leszedni mert 1 nem egy trabant, 2 sérülés nélkül nem vehető le mert a rendszám alu és pl. nem lehet egyengetni.
„...„bepanaszollak a főnöködnél, ...” Állítólag és ezt a jegyzői egyeztetésen tudtam meg, hogy az eljárás kérvényre történik. Nem tudom miért lényeges. Minden esetre ha követjük az aranyszabályt miszerint! „Ha bemész egy hivatalos helyre nem árt ha tudod jogaidat és kötelezettségeidet!” akkor úgy gondolom törvény szerint én eleget tettem. És nem kifejezetten az érdekel, hogy mit kell tenni az ügyintéző kedvére mert nem ingyenes az eljárás és pont egy olyan önkormányzatnál ahol vannak nagy problémák.
„Valóban,...” Előzőekben olvasható! Kértem, hogy adja kézbe a matricát!: nem! 4 szer kértem jöjjön le megnézni!: nem! Volt a válasz.
„És írásba se fogja adni, hogy miért nem megy le.”
Írásba adta! Ez a probléma! Jelenleg nincsen olyan törvény ami kimondaná, hogy be kell mutatni a rendszámot! Csakhogy egy törvényi mellékletbe bele magyarázta az igazát.
„...és annak az egy szál ügyintézőnek meg nincs ideje...” 4 ügyintéző dolgozik + a csoportvezető. Tehát 5 fő!
„...pl. ha bevonják?” Pl. taxi lenne az autóból akkor megsemmisítik, ha pedig a hatóság „rendőr” bevonja akkor? Nagyon nagy baleknak kell lenni hozzá. Mondjuk érvénytelen műszakival, GFB és érvényes zöldkártya nélkül kellene, hogy elkapjon a rendőr.